5 manieren om de wereld rond te reizen

5 manieren om de wereld rond te reizen

zonder van huis te gaan

Thursday, 8 February, 2018


5 Manieren om de wereld rond te reizen zonder uw huis te verlaten..

Tja, vakantie; het vliegtuig, de trein of de auto...Maar als u geld wil besparen kunt u ook lekker thuis blijven. Hier heeft u 5 manieren om de wereld rond te reizen zonder uw achtertuin te verlaten.

1 - Doe een virtuele tour

Egypte of Washington DC? Ga op de culturele toer- virtueel. Veel musea bieden een gratis virtuele rondleiding, evenals de UNESCO, onderdeel van de Verenigde Naties, die de bijzondere landschappen en het cultureel erfgoed van onze aarde wil behouden en beschermen. Bekijk in het Louvre de Egyptische afdeling, verbaas u vervolgens over de sprookjesachtigeTaj Mahal in India om te eindigen in het Internationale Spionagemuseum in Washington met slechts enkele clicks van de computer.

2-Organiseer een filmavond

“The Sound of Music” wie wil? Laat eerst bijvoobeeld de Alpen zien en Salzburg om daarna heerlijk met z'n allen mee te zingen met supercalifragilisticexpialidocious. Maar een andere film kan natuurlijk ook..

3-En daar dan wat lekkers bij

Bij bovenstaande film kunt u bijvoorbeeld wienerschnitzels maken met apfelstrudel toe. Ga met z'n allen koken; italiaans bij maffiafilms, tapas bij Spaanse etc., en misschien ontstaat er per ongeluk wel een heel nieuw recept.

4-Dansen!

Selecteer een bestemming om virtueel te bezoeken, en vier een van hun feesten, bijvoorbeeld "Cinco de Mayo" in Mexico (herdenking van de onwaarschijnlijke overwinning van Mexico's leger in de slag om Puebla tegen de Fransen).

Maak een playlist met Salsa, mambo, merengue, kortom heerlijke dansmuziek. Serveer daarbij een lekkere bonensalade, gele rijst, churros en guacamole met chips.

5-Ambachtelijk uit de boekwinkel

Ga naar de boekwinkel en bekijk de diverse reisgidsen en geschiedenisboeken van uw virtuele bestemming; neem bijvoorbeeld Japan: De traditionele Kokeshi poppen kunt u ook (proberen te) maken. Koop de benodigde spullen en ga aan de slag! Wat er ook uitkomt, wedden dat u veel plezier hebt gehad met elkaar?

U zult merken dat het virtuele reizen veel plezier geeft, en dat u ook onverwachte creatieve kanten in uzelf ontdekt.

Of u nu ver weg gaat of thuis blijft, het is heerlijk terugblikken in uw achtertuin in uw eigen jacuzzi.