Aanschaf van een jacuzzi

Aanschaf van een jacuzzi

Tuesday, 17 June, 2014
Een jacuzzi in de tuin klinkt fantastisch. Bent u van plan een eigen spa aan te schaffen? Dan is het raadzaam om van te voren goed na te denken over uw eisen voor een eigen jacuzzi. Deze serie blogs is een stappenplan die u kunt volgen om tot de aanschaf van een spa te komen. We beginnen met de vraag waar een jacuzzi volgens u aan moet voldoen.
 
Binnen of buiten
Wilt u uw spa binnen of buiten plaatsen? Dat is de eerste vraag. De meeste mensen kopen een spa voor buiten. Er zijn dan een aantal dingen waar u op moet letten: staat de spa onder een afdak, bijvoorbeeld? Is de spa diep genoeg om er tot en met uw schouders in te zitten? En hoe zit het met de isolatie? Vooral in de winter is dat van belang, want juist als het buiten ijskoud is, is het heerlijk om met uw partner of gezin in het warme water te zitten.
 
Afmeting Jacuzzi
Met hoeveel persoon wilt u gebruik maken van spa? Is de jacuzzi voor eigen gebruik of nodigt u ook regelmatig vrienden uit? Het antwoord op deze vraag is van belang voor de afmeting van uw jacuzzi. Bovendien kan een spa kan zit- en ligplaatsen hebben. Ook dit is een punt om over na te denken. Een ligplaats neemt meer ruimte in beslag, dus dit is ook weer afhankelijk van het aantal mensen dat de spa uiteindelijk gaat gebruiken.
 
Onderhoud spa
Het meest ideale is natuurlijk als uw bubbelbad goed en makkelijk te onderhouden is. Bij sommige merken is het van belang chloor toe te voegen. Lees ook over de andere onderhoudsopties en ga uit van uw eigen wensen.
 
Zo, het begin is er! Voor alle punten geldt: laat u goed informeren. Dit kan bij ons in de showroom in Heerhugowaard. De koffie staat altijd voor u klaar.
 
 
Redactie Sauna & Stoom