De dagen lengen

De dagen lengen

tijd om uw spa zomerklaar te maken

Friday, 16 February, 2018


Klaar voor de zomer met onze spa-tips.
Als de dagen lengen en het eindelijk weer wat warmer wordt, wordt het tijd uw spa klaar te maken voor de zomer. Voor u het weet zijn de schoolvakantie's daar en wil iedereen in de jacuzzi. Als u uw spa een "upgrade" wilt geven voor de zomer kunt u eens kijken naar de accessoires die daarbij kunnen helpen.

Practische accessoires

Heerlijk, de warmte van de zon, maar het kan ook te warm. Een SunStrong® spa-parasol is gemaakt van marine-gekeurd materiaal en de kleuren passen bij de kleur van de spa. Spa-steps zijn prettig om goed in en uit de spa te komen; ook deze combineren mooi met de kleur van uw spa.

Ook frist uw spa enorm op met nieuwe kussentjes. En, mocht u die nog niet hebben; een coverlift. De cover verwijderen kan zwaar zijn, vooral als je die in je eentje op moet lichten. Met de coverlift is dit 'n eitje!

Temperatuur

Het is prettig om gedurende de echt warme maanden de temperatuur van uw spa wat lager in te stellen. Zo kan uw spa een verfrissende oase vormen. U kunt de temperatuur op z'n laagst zetten, of de heater gewoon uitschakelen. Let er wel op dat uw wateronderhoud belangrijk blijft, ook bij lagere temperatuur.

Als u eenmaal geniet van bovengenoemd comfort kunt u zich uw spa niet meer voorstellen zonder.