De voordelen van scrubzout

De voordelen van scrubzout

Monday, 2 February, 2015
Scrubzout wordt in praktisch elk wellnesscentrum gebruikt. Niet voor niets, want het heeft verschillende voordelen voor de gezondheid van uw huid, die nogal wat te verduren krijgt: verschillende weersomstandigheden en luchtvervuiling zijn daar twee voorbeelden van. Welke voordelen scrubzout voor u heeft, zetten we hier op een rijtje.
 
Stralende huid
Met scrubzout verwijdert u dode huidcellen. Hierdoor voelt uw huid heerlijk zacht aan. Daarnaast gaat uw huid stralen van een massage met scrubzout. Voordat u gaat zonnen is het scrubben van de huid een echte aanrader. Doordat u, voordat u onder de zon gaat liggen, dode huidcellen verwijdert, wordt u egaler bruin. Er worden vaak heerlijke geuren toegevoegd aan het scrubzout, waardoor u er na gebruik niet alleen stralend uitziet, maar ook heerlijk ruikt. Scrubzout werkt het beste als u het één of twee keer per week gebruikt.
 
Massage met scrubzout
Door een massage met scrubzout wordt uw bloedsomloop gestimuleerd, waardoor uw huid er gezonder uitziet. Voor het beste resultaat kunt u dit het beste laten doen door een professional. U heeft misschien wel eens zo’n heerlijk, ontspannende massage gekregen tijdens een wellnessweekend.
 
Scrubzout massage tegen stress
Een massage met scrubzout werkt ontspannend en is daarom aan te raden als u een weekend bij wilt komen van een drukke week. U kunt dit laten doen bij een wellness resort, maar u kunt dit natuurlijk ook thuis doen tijdens een ontspannen wellness weekend voor twee.
 
Gebruik scrubzout
Zelf scrubzout gebruiken? Breng het aan op uw huid met ronddraaiende bewegingen, zodat u zelf uw bloedsomloop stimuleert. Dit kan ook werken tegen cellulitis. Smeer uzelf daarna heerlijk in met uw favoriete huidverzorgingsproduct. Dit wordt namelijk na het gebruik van scrubzout beter opgenomen door de huid.
 
Meer weten over wellnessproducten voor bij u thuis? Neem contact met ons op, of kom op de koffie in de showroom in Heerhugowaard. Onze openingstijden vindt u hier.
 
 
Redactie Sauna & Stoom