Detox

Detox

sapvasten

Friday, 23 June, 2017


Detox School Les 1 -

Tijd voor een detox door middel van sapvasten? Dit is les 1 van onze detox school! Om te slagen is een goede voorbereiding belangrijk. Idealiter ontdoet u uw keukenkastjes van zoete verleidingen - dit maakt het makkelijker het vol te houden.

Allereerst moet u beslissen hoe lang u over het sapvasten wilt doen. Een tot drie dagen is voor de eerste keer wel genoeg, de volgende keer houdt u het wellicht een week vol. U kunt eventueel ook alleen tot de lunch sapvasten.

Kies een periode met weinig stress en genoeg vrije tijd. Het is goed om 's middags even te rusten. Verzeker u er van dat u gezond en in goede conditie bent voordat u aan een detox begint.

Plan vooruit! Welke sapjes gaat u maken, en wanneer gaat u welke drinken? Zorg dat u alle ingrediënten in huis hebt, en probeer zoveel mogelijk biologische groenten te gebruiken. Haal lijnzaad en chiazaad in huis - die houden uw maag rustig gedurende de detox.

Het is niet vreemd als u zich tijdens de detox duizelig, moe, koud en hongerig voelt. Zolang u voelt dat u energie heeft kunt u doorgaan, er van uitgaande dat u in goede gezondheid verkeert.

Tussen de sapjes door kunt u water drinken, en warme kruidenthee. Probeer de week voordat u gaat sapvasten zo gezond mogelijk te leven, dat maakt de transitie gemakkelijker.

Succes!