Duurzaamheid van uw jacuzzi

Duurzaamheid van uw jacuzzi

Tuesday, 24 June, 2014
Bij de aanschaf van een jacuzzi komen veel dingen kijken. Vorige week http://www.saunaenstoom.nl/sauna-en-stoom-blog/stappenplan-aanschaf-jacuzzi spraken we hier al over en deze keer gaan we wat dieper in op de duurzaamheid en het energieverbruik van de Sundance Spa. Ik kan me voorstellen dat dit belangrijk is voor u. Uiteindelijk willen we allemaal genieten én goed zijn voor de natuur.
 
Sundance energiezuinig
De Sundance staat erom bekend energiezuinig te zijn. Dit komt door de verschillende lagen isolatieschuim in het bad, die ervoor zorgen dat er geen warmte verloren gaat. Om het bubbelbad heen zit dan nog eens een isolerende cover. Zeker in de winter is die isolatie belangrijk vanwege de lage buitentemperaturen. Want ook dan, eigenlijk júist dan, is het heerlijk om in een stomend bubbelbad te zitten. Dan is er natuurlijk ook de filtrering van het spawater. Daar kan ik over zeggen dat een lamp van 40W meer energie verbruikt dan de circulatiepomp van de Sundance,.om maar even een beeld te geven. Daarnaast produceert de Sundance zijn eigen energie, waardoor u minder gebruik maakt van het lokale energienet.
 
Gebruikskosten jacuzzi
Wilt u weten wat uw gebruikskosten zijn? Dat is afhankelijk van het model, de buitentemperatuur, de plaatselijke energieprijs en natuurlijk van hoe vaak u de jacuzzi gebruikt. Om het precies te weten, kunt u het beste een persoonlijke calculatie laten maken.
 
Milieuvriendelijke spa
Duurzaamheid heeft natuurlijk ook alles te maken met de milieuvriendelijkheid van een spa. Niet alleen qua energie, maar ook qua productie en materiaal.
Wilt u hier meer van weten? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard, waar we onder het genot van een kopje koffie advies op maat geven. Ook kunt u via onze facebookpagina en twitter het laatste nieuws in de gaten houden.
 
Peter Groot
Mede-eigenaar Sauna en Stoom