een opkikker voor uw huid

een opkikker voor uw huid

een stralende huid

Monday, 11 September, 2017

Geef uw huid een stevige opkikker!

In de zomer kan uw huid uitdrogen en daardoor een ietwat grauw uiterlijk krijgen door een overdosis zon en zout water. Voor een mooie huid die er ook in de herfst nog stralend uit ziet is het een goed idee uw huid te borstelen met een loofah of een droge borstel. Hieronder 3 redenen waarom dit een goed idee is:

 

Detox. Uw huid is zoals u weet het grootste orgaan van ons lichaam, en helpt de lever en nieren om toxinen uit het lichaam te verdrijven. Iedere dag worden grote hoeveelheden afvalstoffen en toxinen door de huid afgedreven. Door het borstelen openen de poriën waardoor de detox wordt vergemakkelijkt.

Glans. Borstelen doet, anders dan een peeling, uw huid glanzen doordat de laag met dode huidcellen wordt verwijderd. Een borstelbeurt legt een nieuwe frisse huid bloot die er gezond en stralend uitziet. Het zal uw mooie bruine kleur niet aantasten maar u alleen maar mooier maken!

Circulatie. Door het borstelen wordt uw bloedcirculatie geactiveerd waardoor de huid sneller afvalstoffen kan afvoeren. Het kan uw teint egaler maken en cellulites verminderen.