Een wellness levensstijl

Een wellness levensstijl

Saturday, 13 December, 2014
Wellness is een samenvoeging van welzijn en fitness. Goed voor uzelf zorgen en daarbij denken aan gezond eten en voldoende beweging. Het wordt vaker gezegd. U bent het ongetwijfeld meerdere keren ergens tegengekomen. Maar ook ontspanning, relaxen, is een belangrijk onderdeel van een wellness-lifestyle.
 
Wellnessdieet
Bij wellness hoort gezonde voeding. U hoeft niet ‘aan de lijn’ te doen om een wellness-lifestyle te starten. Het is een kwestie van een gezonde voeding, waardoor u zich automatisch beter gaat voelen. Dagelijks verse groenten en fruit horen daarbij. Voldoende water drinken ook. Door een gezond dieet verzorgt u de balans tussen lichaam en geest en dit is belangrijk om lekker in uw vel te zitten.
 
Sporten en wellness
Ook door te sporten verzorgt u die balans. Door regelmatig op uw eigen niveau te sporten blijft u fit of wordt u fitter, en dat heeft als gevolg dat u meer energie krijgt en stressvolle situaties beter aankunt. Bij veel sportcentra zijn genoeg wellness-faciliteiten om heerlijk te kunnen relaxen nadat u gesport heeft, zoals bij sportcentrum Toolenburg bijvoorbeeld.
 
Ontspanning en wellness
Emotionele stabiliteit is een belangrijk onderdeel van de wellnessgedachte. Als u goed in uw vel zit, kan dit uw relatie met anderen ook verbeteren. Daarom is ook belangrijk om regelmatig tijd te nemen om te ontspannen. Dit kan door heerlijk te relaxen in de Spa bij u thuis of bijvoorbeeld in een sportcentrum in een jacuzzi of sauna, na het fitnessen.
 
Natuur en wellness met uw wellnesstuin
Natuur is goed voor de mens. Om thuis heerlijk te kunnen ontspannen is een mooi aangelegde tuin met verschillende wellness elementen heerlijk om in thuis te komen en de avonden en weekenden door te brengen. Door onze samenwerking met John Koomen Tuinontwerp & Advies kunnen we ervoor zorgen dat u zich thuis in uw eigen wellness resort kunt wanen.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wellness producten bij u thuis? Of wilt u gewoon even komen kijken? Dat kan. We staan u graag vrijblijvend te woord in onze showroom in Heerhugowaard.
 
Redactie Sauna & Stoom