Een wellnessweekend voor twee

Een wellnessweekend voor twee

Friday, 6 February, 2015
Een wellnessweekend voor twee winnen. Wie wil dat nou niet? Martin en Nelly Horstman werden de winnaars van onze Facebook actie en kregen zo’n weekend cadeau. “Wat hebben wij een geweldig en mooi weekend gehad,” vertellen ze via de mail. “Bij aankomst zagen we dat het een geweldig mooi hotel was en de ontvangst was een warm welkom.”
 
Het wellnessweekend werd tijdens onze wellnessweek weggegeven door middel van een Facebook actie. Deze week stond in het teken van wellness en workshops. Ook kunstenaar Boxie van Boxtel was van de partij. Hij gaf een Spa een compleet nieuw uiterlijk. Deze werd weggegeven aan De Buidelbeertjes.
 
Wellness diner
Ook de winnaars van de Facebook actie werden deze week bekend gemaakt. Martin en Nelly Horstman hebben genoten van hun weekend bij de Arendshoeve in Bergambacht. “De kamer was iets wat wij totaal niet hadden verwacht. Zo groot en luxe. Dat was fantastisch. De diners waren voortreffelijk en we kregen alle aandacht. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid.”
 
Wellness uitjes
Tijdens een wellnessweekend is het natuurlijk niet verplicht om het hele weekend op dezelfde plek te vertoeven. “Op zaterdag zijn we naar Ridderkerk geweest en naar Dordrecht. Natuurlijk hebben we ook gebruik gemaakt van de sauna en het zwembad. Het was een geslaagd weekend en we hebben er zeer van genoten.”
 
En dat was precies het doel. Ook genieten van alle luxe die bij wellness komt kijken? Kom gezellig langs in onze showroom voor advies op maat.
 
Redactie Sauna & Stoom