Genieten in de sauna van Tylö

Genieten in de sauna van Tylö

Saturday, 11 October, 2014
De sauna is een heerlijke plek om bij te komen na een lange, drukke dag. De warmte zorgt ervoor dat u gaat zweten en hierdoor verliest u sneller afvalstoffen. Gevolg is dat u weer helder en fris bent na zo'n heerlijke sauna sessie. Er zijn vele manieren om aan uw gezondheid te werken, maar een paar keer per week gebruik maken van de sauna is nog altijd een van de prettigste manieren.
 
Tylö sauna
De sauna's van Tylö zijn er in verschillende modellen, waardoor er altijd wel een bij zit die bij u en uw huis past. Bovendien zijn ze op maat leverbaar en daardoor voor elk huis geschikt. Dit geldt ook als u alleen ruimte heeft in een hoekje of onder een schuin dak. Voor elke situatie verzinnen we een oplossing! Om de Tylö sauna compleet bij uw huis en levensstijl aan te laten sluiten kunnen we de buitenkant bedekken met verschillend materiaal.
Tylö heeft binnensauna's, buitensauna's, panelensauna's en balkensauna's. Elk heef zijn eigen voordeel.
 
Saunakachels van Tylö
De saunakachels van Tylö zijn zo uitgerust dat de buitenwand nooit heter wordt dan 40 graden. Een kachelscherm is daardoor niet nodig. Ze zijn er in verschillende varianten: elektrisch, gas- en houtgestookt. Het is mogelijk om te kiezen voor een kachel waarbij u alleen de temperatuur in kunt stellen, maar u kunt ook kiezen voor een kachel waar u daarnaast ook de luchtvochtigheid kunt regelen.
 
Binnensauna of buitensauna
Een goede plek voor de sauna is de badkamer. Heeft u de sauna liever in een andere ruimte dan kan dit ook geregeld worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een sauna buiten te plaatsen. Ten eerste ziet zo'n huisje in de tuin er leuk uit en ten tweede kunt u in de winter vanuit de hitte van de saunacabine direct de frisse buitenlucht instappen. U voelt zich direct als herboren.
 
Laat u zich vooral leiden door uw eigen wensen. Als u vragen heeft staan we altijd voor u klaar.
 
Redactie Sauna & Stoom