Gezondheidsvoordelen whirlpool

Gezondheidsvoordelen whirlpool

Tuesday, 16 September, 2014
Ontspannen in je eigen whirlpool is natuurlijk ronduit fijn. Iets praktischer gezien is het gebruik kunnen maken van je whirpool wanneer je maar wilt ook niet verkeerd. Zeker niet als u omgeven bent door een wellnesstuin met heerlijk geurende bloemen en planten én mooie verlichting. Het is belangrijk om regelmatig te ontspannen naast een drukke baan en een whirlpool kan u daarbij helpen. Als u zelf regelmatig gebruik maakt van een whirlpool, of spa of jacuzzi zoals het ook wel genoemd wordt, kunt u meepraten over de gezondheidsvoordelen.
 
Ontspannen in de whirlpool
Ontspanning heeft iedereen nodig. Na een drukke dag is het dan ook heerlijk om even helemaal weg te zakken in uw whirlpool. Onze Spa's zijn voorzien van hydromassagejets die uw spieren losmasseren terwijl u heerlijk ontspant. Bovendien geeft het geluid van kabbelend water in combinatie met de frisse buitenlucht sowieso al rust. Lekker wijntje erbij en u kunt er weer helemaal tegenaan. 
 
Hydromassage in jacuzzi
Door het stromende, warme water herstelt uw lichaam sneller. De bloedcirculatie verbetert, waardoor de spieren meer voedingsstoffen krijgen. Voor sporters werken de hydromassagejets preventief tegen blessures én het werkt tegen de pijn van artritis. Bovendien gaat u door het warme water zweten en dat is goed om afvalstofffen snel uit het lichaam te verwijderen. Belangrijk: wel genoeg blijven drinken.
 
Betere nachtrust door whirlpool
Door de ontspannende werking van een jacuzzi is de geest scherper en bovendien is het door die ontspanning makkelijker om het hoofd leeg te maken aan het eind van de dag. Het is bekend dat het regelmatig gebruik maken van een jacuzzi goed is voor de nachtrust. Heel fijn dus om gebruik te maken van uw whirlpool vlak voordat u  gaat slapen.
 
Wilt u meer weten over wat een Sundance Spa voor u kan betekenen? Kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.
 
 
Redactie Sauna & Stoom