Goede jacuzzi en/of goedkoop?

Goede jacuzzi en/of goedkoop?

Kwalitatief goede jacuzzi of goedkoop?

Tuesday, 15 March, 2016

Als u een spa wilt kopen zijn er veel verschillende merken die de revue passeren. Net zoals dat voor elk product geldt, zijn er in de wereld van de spa's goedkopere en duurdere merken. Niet alle spa fabrikanten hebben hetzelfde doel. Sommigen, zoals Sundance Spa, willen een kwalitatief goede jacuzzi leveren. Anderen richten zich meer op het leveren van vooral een goedkope jacuzzi of spa. Als u een spa aanschaft zijn er altijd een aantal dingen waar u op moet letten. Bijvoorbeeld het energieverbruik, wat te maken heeft met de isolatie en de frequentie van het gebruik. Maar ook de technologie en de service spelen een rol.
 
Technologie spa
De technologie van de Sundance Spa is zo gemaakt dat alles op elkaar afgestemd is. Alles hoort bij elkaar. Het komt voor dat de fabrikanten van de goedkopere varianten, spa's maken met verschillende onderdelen die los van elkaar uit verschillende plaatsen of landen komen. Dit heeft als gevolg dat de materialen niet bij elkaar passen en dit kan voor problemen zorgen, zoals storingen.
 
Materialen spa
Het verschil tussen een goedkoop gemaakte en een kwalitatief goede spa zie je ook in het gebruikte materiaal. Bijvoorbeeld voor de isolatie van de spa. Een erg belangrijk onderdeel, omdat dit consequenties heeft voor het energieverbruik en de milieuvriendelijkheid van de jacuzzi. Er worden meerdere lagen gebruikt om de Sundance Spa's volledig te isoleren, waardoor de warmte goed vastgehouden wordt. Bij goedkopere spa's zie je vaak een laagje schuim (of geen) wat dan moet voldoen. Dit werkt echter lang niet zo goed en zo kunt u voor behoorlijke verrassingen komen te staan wat betreft de energiekosten.
 
Geleverde service bij de jacuzzi
Bij de aankoop van uw spa wilt u natuurlijk ook een goede service krijgen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het onderhoud? Kunt u dat zelf gemakkelijk doen, of is er een onderhoudscontract? En wat gebeurt er als na verloop van tijd vragen hebben over wat dan ook? Ook na de aanschaf van uw spa staan we voor u klaar. De goedkopere Chinese spa's hebben geen goede reputatie op dit gebied. Lees het garantiebewijs goed door. Check of er geen creatieve omschrijvingen in staan over diensten waar u uiteindelijk niks aan hebt. Dat voorkomt problemen.
 
Meer weten over onze Sundance Spa's? We staan voor u klaar in onze showroom in Heerhugowaard en Balloo.
 
 
Redactie Sauna & Stoom