Het belang van

Het belang van "socializing" 3

Samen genieten

Thursday, 24 August, 2017
Spa Accessoires waarmee u nog meer ontspanning beleeft.
Uw jacuzzi-moment hoort tot de prettigste momenten van de dag—zeker als u voorzien bent van de juiste accessoires die het comfort verhogen. Als u de trotse bezitter bent van
een Sundance jacuzzi kunt u kiezen uit een breed aanbod van accessoires van Sundance-kwaliteit. Hieronder enkele producten.1. Kussens/Pillows

 

Net als in uw bed zijn de kussens in de jacuzzi van groot belang. Sundance® Spas pillows zijn perfect gepositioneerd voor de ultieme ontspanning, en sluiten aan op die vorm van massage op die bepaalde plek in uw spa. De kussens worden standaard geleverd bij de spa, maar het kan zijn dat u na verloop van tijd uw kussens weer eens wilt verfrissen.

2. Hot Tub Parasols

Een parasol boven uw jacuzzi beschermt u tegen schadelijke uv straling, daarbij vinden veel mensen het prettiger om in de schaduw te ontspannen.

 

3. Spa Lifts & Covers

Hot tub covers maken het onderhoud makkelijk: De cover beschermt uw waardevolle jacuzzi en houdt het vuil er uit, en, niet minder belangrijk; houdt de warmte in uw jacuzzi, dus minder energiekosten en beter voor het milieu. De coverlift maakt het openen en afdekken van uw spa makkelijk, zodat u zorgeloos kunt ontspannen.

4. SunScents™ Aromatherapie

Sundance® Spas Silent Air® injector jets geven u niet alleen een kalmerende massage—onze 980™ and 880™ Serie is tevens toegerust voor aromatherapie. Plaats een SunScents™ Aromatherapie-patroon in het compartment en zet de the Silent Air® jets aan en geniet vervolgens van de geur van bijvoorbeeld lavendel, summer rain of jasmijn, zonder de kwaliteit van het water aan te tasten.

5. Leuke HotTub Accessoires

Functionele toevoegingen zijn belangrijk, maar er is meer te kiezen;  accessoires die voor pret zorgen in uw spa.

De spa caddy is een soort bijzettafel waarop u uw drankjes, snacks en dergelijke onder handbereik heeft.
Waterproof speelkaarten, leuk voor de afwisseling.
Een handdoekwarmer is een goede aanvulling op uw spa, speciaal als het kouder wordt.

Van functioneel tot leuk, de accessoires geven uw spa de finishing touch zodat u en uw familie en/of gasten onbekommerd kunnen genieten. Uw dealer kan u alle informatie geven betreffende de accessoires en eventuele spa-upgrades.