Houtgestookte saunakachels

Houtgestookte saunakachels

Monday, 10 August, 2015

Zout op uw huid, de geur van vers gemaaid gras en warme zomernachten. Wij zijn gek op deze tijd van het jaar en niets is zo zomers als een knapperend vuurtje in de sauna gevolgd door een frisse duik.

Tylö heeft een breed arrangement aan houtgestookte saunakachels. Of u nou een kachel zoekt voor uw zomerhuisje aan de kust of gewoon iets robuusts en authentieks voor uw huis in de stad; weinig dingen zullen u zo laten ontspannen als de geur van hout en het geluid en de warmte van een echt vuurtje.

De houtgestookte kachels van Tylö worden geproduceerd door het merk Kastor, bekend om het vervaardigen van kachels van hoge kwaliteit. Met hun eenvoudige, functionele ontwerp zijn de kachels perfect voor het platteland én voor in de stad. Als er geen schoorsteen aanwezig is kunnen de kachels gemakkelijk gecombineerd worden met Tylö’s schoorsteensystemen die in modules geleverd worden; snel en simpel te installeren.

De Kastor kachels worden geleverd met ruime en diepe stenencompartimenten en zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit. De unieke warmte vasthoudende constructie zorgt ervoor dat u wat langer in de sauna wilt blijven hangen. Samen met het simpele, Scandinavische design, het hoge niveau van veiligheid en de innovatieve systemen voor luchtcirculatie, zijn dit kachels waar u van zult genieten voor nog vele jaren.

Wilt u meer weten? Dan bent u altijd welkom in onze showroom.
 
Redactie Sauna & Stoom