hulp bij verkoudheid en griep.

hulp bij verkoudheid en griep.

verkouden?

Friday, 4 August, 2017


4 Manieren waarop uw jacuzzi verlichting brengt bij verkoudheid en griepverschijnselen.
Er is niet echt een kuur tegen een simpele verkoudheid of een griepje, maar verlichting is altijd welkom; hier helpt uw jacuzzi u!  Naast het feit dat het heerlijk is om tijd door te brengen in lekker warm water helpt dit ook met het vrijmaken van een verstopte neus en verlagen van stress.

Neus en keel "ontstoppen"
U bereikt hetzelfde effect in uw hottub als wanneer u met uw hoofd boven een bak heet water hangt; dus u ontspant niet alleen in uw jacuzzi, u reinigt uw luchtwegen tegelijkertijd. Belangrijk is wel dat u uw badwater goed onderhoudt, en...houdt een zakdoek bij de hand!

Verlicht pijn
Pijnlijke spieren komen vaak voor bij verkoudheid en griep. Ontspannen drijven in een lekker warm bad en zacht gemasseerd worden verlicht deze pijn snel. Raadpleeg wel eerst een arts, zeker wanneer u koorts hebt.

Beter slapen
Slaap is belangrijk wanneer uw lichaam vecht tegen een ziekte, maar in slaap vallen lukt juist dan niet zo goed. Vaak helpt het als u zo'n 20 minuten in uw jacuzzi gaat, 2 uur voordat u naar bed gaat. Natuurlijk helpt het ontspannen alleen al, maar het blijkt dat de daling van lichaamstemperatuur na het bad helpt bij een diepe en rustige slaap.

Verlaag stress
Onderzoekers vonden een verband tussen stress en het vermogen virussen te bestrijden, inclusief een gewone verkoudheid. Dus verenigt u het aangename met het nuttige wanneer u tijd doorbrengt in uw hottub; heerlijk ontspannen en tegelijkertijd uw lichaam weerbaarder maken tegen ziektes en virussen.

Draag er zorg voor dat het spawater schoon is en baad met intervallen van 20 minuten. Op deze manier helpt uw jacuzzi u dus gezond de winter door.

Deze tekst mag niet worden geïnterpreteerd als medisch advies en is niet bedoeld als vervanging van een doktersconsult.