Kant en Klaar, aangepast...

Kant en Klaar, aangepast...

of doe het zelf?

Tuesday, 29 August, 2017

Verschillende mensen, verschillende saunadromen. Wilt u alles kant en klaar of knutselt u liever zelf? Tylö heeft een grote keuze aan alternatieven.
Wilt u uw sauna aangeleverd krijgen in modules, makkelijk in elkaar te zetten in minder dan een dag? Of toch liever zelf ontwerpen en bouwen vanaf nul? Of misschien een aangepaste sauna die perfect past in uw woning? Hoe dan ook, Tylö heeft het allemaal in huis.

 –Als u uw bestaande badkamer wilt opwaarderen door er een sauna in te plaatsen is het raadzaam eerst te kijken naar onze geprefabriceerde cabines. We besteden veel aandacht aan alle details en testen alle onderdelen om u van topkwaliteit te verzekeren.

De ready-made saunacabines worden geleverd in modules die u in minder dan een dag kunt assembleren. U kunt ervoor kiezen hierbij te worden geholpen of het helemaal zelf te doen - het enige dat u nodig hebt is een gecertificeerde elektriciën voor de kachel en de verlichting.

– Bent u een enthousiaste doe-het-zelver dan kunt u alles laten leveren in losse onderdelen en alles naar eigen inzicht in elkaar zetten, in combinaties naar uw smaak, en met een kachel naar keuze.

Kunt u geen sauna vinden die aan u eisen voldoet dan kunt u deze aan laten passen aan uw eigen specifieke omstandigheden. Zo krijgt u alles zoals u het wilt, geleverd in handige modules die eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet.