Klaar voor de feestdagen met uw wellnesstuin

Klaar voor de feestdagen met uw wellnesstuin

Saturday, 13 December, 2014
Bent u al bezig met de feestdagen? Het is alweer december en om de feestdagen gezellig door te komen zijn veel mensen al bezig met de inrichting van hun huis, en dan met name met de kerstspullen. Dit beperkt zich niet tot binnenshuis, want juist tijdens de kerstdagen mag u ook buiten flink uitpakken. Eerder hadden we het al over de winter wellnesstuin, maar om uw tuin helemaal kerstproef te maken neemt u ook uw terras mee in het versierplan.
 
Kerst terras in wellnesstuin
Uw wellnesstuin is een prima plek om tijdens de kerstdagen met de familie door te brengen. U kunt heerlijk ontspannen in de spa of jacuzzi. Vooral als het ’s avonds donker en koud is, is het heel fijn om tot en met de schouders in het warme water te zitten en te genieten van de hydromassage. Zit u liever op het droge met de familie? Dan kunnen jullie lekker  warm om een vuurkorf zitten, op een fijne loungebank. Houd u bij het gebruik van een vuurkorf wel aan de veiligheidsvoorschriften. We houden de kerst graag gezellig.
 
Verlichting in de wellnesstuin
De donkere dagen zien er vrolijk uit als u voor wat extra verlichting zorgt op uw terras en in uw tuin. Tijdens de kerst is het natuurlijk extra sfeervol om dit uit te breiden met kerstverlichting.
 
Accessoires voor uw wellnesstuin
Bij kerst hoort natuurlijk rood en groen. Door wat rode accessoires in huis te halen en uw terras hiermee te versieren krijgt uw tuin al die echte kerstsfeer. Nu alleen nog een mooie kerstboom, of verschillende kleine kerstbomen, en u bent helemaal klaar voor de feestdagen. En nu duimen voor een witte kerst, zodat uw wellnesstuin er nog mooier uitziet.
 
Meer informatie over wellnessproducten? U kunt altijd contact met ons opnemen.
 
 
Redactie Sauna & Stoom