Licht in uw jacuzzi

Licht in uw jacuzzi

sfeer en veiligheid

Thursday, 11 January, 2018


Alles wat u moet weten over Hottub-verlichting.

Hottub-verlichting is om verschillende redenen van belang: Veiligheid, stijl en het creëren van de perfecte setting voor het ontspannen en "socializen". Sundance® spas biedt een ruime keuze aan verlichting, afhankelijk van het model.

Veiligheid

Het voordeel van een goedverlichte spa is duidelijk: U en eventueel uw gasten kunnen makkelijker de spa betreden, en u kunt elkaar zien als u de spa 's avonds gebruikt. Sundance® Spas heeft zelfs modellen met verlichte handgrepen voor de veilgheid. Licht boven de jacuzzi of vanaf de zijkant biedt extra veiligheid en creëert een verwelkomende sfeer.

Ambiance

De verlichting van uw spa bepaalt de sfeer en kan worden aangepast; bijvoorbeeld zacht en vriendelijk, of  actief voor spel en ontspanning. U kunt chromatherapie toepassen—de manier waarop kleur de stemming beïnvloedt—om de juiste sfeer te creëren voor een samenkomst of om uzelf een oppepper te geven wanneer u zich moe voelt. Ontdek hoe u dmv verlichting in en om uw hottub de stress kunt reduceren..

Kies uw perfecte verlichting

Al onze modellen hebben standaardverlichting, maar onze 980™Serie is voorzien van de ultieme premium verlichting. De Claremont™ and Kingston™ modellen zijn allebei zowel mooi als functioneel, met elegante exterieure verlichting die het fraaie design benadrukt. Voor gebruiksgemak is het controlepaneel verlicht, is er een koeling, (de SunCooler™ met LED verlichting) en binnenverlichting die de therapiezetels accentueert.

Onze favoriete modellen, zoals de Optima® en de Cameo® in de 880™ Serie hebben multicolor LEDverlichting en optioneel exterieurverlichting. Verlichte handgrepen en een indicatielichtje vergroten het gebruiksgemak. Ook vindt u op veel van onze modellen verlichte watercascades - de combinatie van kabbelend water, sfeervol licht en muziek naar keuze biedt de ultieme ontspanning.

U zult ontdekken dat Sundance® Spas werkelijk aan alles heeft gedacht. We bieden standaardverlichting, optionele upgrades en kwaliteits-accessoires. Kom langs en ontdek uw spa/jacuzzi