Mindfulness & Stoom

Mindfulness & Stoom

Wednesday, 4 June, 2014
Samen met uw kinderen in de jacuzzi de dag doornemen, zonder dat uw gedachten afdwalen. Uw aandacht volledig kunnen richten op uw partner als u met z’n tweeën geniet van de sterrenhemel, samen in jullie hottub. Klinkt aantrekkelijk? Dat is het ook. En met mindfulness wordt genieten van deze momenten nog makkelijker.
 
Mindfulness als lifestyle
De term mindfulness kunt u bijna niet gemist hebben. Het is overal en erg hip. Het is het makkelijkst te omschrijven als: al uw handelingen bewust doen. Niks op de automatische piloot, maar daar waar u bent ook met uw gedachten zijn. Bewust zijn van het moment waarin u leeft. Kort samengevat dan. Het doel is orde krijgen in een druk hoofd. Het helpt om uw gedachten te houden bij wat u aan het doen bent, waardoor u gebeurtenissen intenser beleeft en dus nog beter kunt genieten van een bezoek aan een spa. En wie wil dat nou niet? Maak er een lifestyle van.
 
Mindfulness in uw jacuzzi
De tijd die u in uw jacuzzi doorbrengt is het uitgelezen moment om mindfulness oefeningen te doen. Het vult elkaar aan, omdat u door het warme water en de hydromassage jets in de Spa ontspant. De mindfulness oefeningen zullen u nog meer bewust maken van deze ontspanning en de beleving intenser maken. Op deze manier wordt het makkelijker om in het dagelijks leven uw aandacht te richten op de onderwerpen en personen die er op dat moment toe doen.
 
Meer weten over mindfulness en hoe u dit toepast in het dagelijks leven? Bestel ons eBook hier.
 
 
Redactie Sauna & Stoom