mooie cadeau's

mooie cadeau's

voor saunaliefhebbers

Tuesday, 7 November, 2017
Drie originele cadeau's voor saunaliefhebbers.

Sinterklaas, kerst of 'n verjaardag- als uw geliefden saunaliefhebbers zijn is er altijd wel een origineel en stijlvol cadeau te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geursteen, of gedroogde berkentwijgen om elkaar liefdevol mee af te rossen? Gegarandeerd succes!

Traditionele luxe

Zoekt u voor die speciale saunaliefhebber dat unieke cadeau? Dan is het luxe saunapakket van Tylö het overwegen waard; Traditioneel en stijlvol, van emmer tot zandloper, van thermometer tot aromatische geurolie. Wie weet wordt u uitgenodigd om samen met de ontvanger te genieten van al dat moois!

Geurstenen

Voor diegene die alles al heeft is dit een verrassend cadeau. Op het eerste gezicht lijkt het een gewone steen, maar als je beter kijkt zie je dat er een holte in zit waar water en essentiële olie in kan worden gegoten. Zet de steen op de saunakachel en geniet van de heerlijke geur- een perfect cadeau, zeker als u er een flesje essentiële geurolie bij doet. 

Gedroogde berkentwijgen

U heeft geen verse berkentwijgen nodig om een traditionele Finse sauna te ervaren. Met gedroogde berkentwijgen kunt u van de heerlijke boslucht en het Finse saunaritueel genieten wanneer u maar wilt. Het zachtjes slaan met de twijgen heeft een peelend effect en bevordert de bloedcirculatie. Zet de gedroogde twijgen 25 minuten in het water voor u de saunasessie begint. En het mooie is; de twijgen zijn herbruikbaar. Laat ze omgekeerd opgehangen drogen na elke sessie en u kunt ze keer op keer gebruiken.