Sauna per boot

Sauna per boot

in de Finse archipel

Tuesday, 13 March, 2018

Waarschijnlijk weet u wel dat de Finnen dol zijn op de sauna, maar weet u ook dat er in Finland een prachtige archipel is, bestaande uit meer dan 179.584 eilandjes? Een combinatie van beide, dat is wat de ontwerpers van de saunaboot hebben verzonnen.
De sauna wordt verhuurd aan groepen die in zijn voor deze ervaring, bedrijven die eens op een andere manier aan teambuilding willen doen en verder elke groep die het bijzonder vindt om te genieten van het prachtige uitzicht, onderwijl ontspannend in de sauna. Er worden verschillende tours  met gids ondernomen, bij voorbeeld de “Helsinki by the Sea Tour”, die vaart langs belangrijke punten aan de kustlijn van Helsinki; het Suomenlinna Zeefort, Helsinki Zoo eiland, Seurasaari Openluchtmuseum, het Sibelius Monument, de Uspenski Orthodoxe kathedraal en de Pihlajasaari- en Iso Vasikkasaari eilanden. Maar er zijn ook tours met andere thema's, zoals vistours, natuurfotografietours, culinaire- en wijnproeftours.

De prijs voor een saunaboottour vangt aan bij €195 per uur. Dit is inclusief schipper, hout voor de sauna, brandstof, verzekering en gebruik van barbecue. Handdoeken kunnen worden gehuurd voor een klein bedrag, voedsel kan worden geserveerd. Ziet u zichzelf al zitten met een worst van de barbecue en 'n ijskoud Fins biertje, nastomend van de sauna en met uitzicht op de spectaculaire archipel?

Reserveringen: email:  info@saunashio.com  telefoon: ?358 44 5955 811

Voor meer informatie: website: http://www.saunaship.com