Soorten saunakachels van Helo

Soorten saunakachels van Helo

Saturday, 8 November, 2014
Eerder hadden we het al over de twee verschillende soorten saunakachels van Helo. Maar wist u dat er binnen die twee soorten, de houtkachel en de elektrische kachel, ook weer verschillende kachels voor uw sauna bestaan? Zo is er voor elke sauna een oplossing. En door deze hoeveelheid aan keuze kunt u altijd een saunakachel uitkiezen die bij uw smaak past. Zo zit u niet alleen heerlijk te genieten, maar u zit  er ook nog stijlvol bij.
 
Elektrische saunakachel
De Saunatonttu is een elektrische saunakachel die constant warmte opslaat in de 100 kg stenen die hij gebruikt. Daarbij is hij heel erg goed geïsoleerd en heeft hij een lage oppervlaktetemperatuur.
Heeft u een ruime sauna? De SAGA electro is daar erg geschikt voor. Deze gebruikt 200 kg sauna stenen en is ook nog eens mooi om naar te kijken. Hij straalt de warmte letterlijk in het rond.
Liever een kachel aan de wand? Dan kan de RING WALL uitkomst bieden. De kachel neemt niet veel ruimte in beslag, is stijlvol, praktisch en ziet er stoer uit.
 
Helo houtkachel voor uw sauna
Sfeervol met stijl? De Helo SL heeft een kleine openhaard met hard glazen deur, waardoor de kachel direct de echte saunasfeer meebrengt. Dit is ook direct de plaats waar u de kachel warm stookt. Voor de sauna’s van 5 tot en met 22 m3 is de Helo K-lijn daar, met een dubbel circulatiesysteem. Wilt u graag een toren van stenen in uw sauna? Dan is de Rocher Wood op zijn plaats. De toren wordt bij elkaar gehouden door een traliewerk. Voordeel is een laag houtverbruik.
 
En dit is maar een handjevol mogelijkheden. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden staan we altijd voor u klaar in onze showroom in Heerhugowaard. We geven u graag persoonlijk advies onder het genot van heerlijke koffie.
 
Redactie Sauna & Stoom