Standaard sauna of op maat

Standaard sauna of op maat

Kant en klaar, op maat gemaakt of doe het zelf?

Monday, 4 July, 2016

Kant en klaar, op maat gemaakt of doe het zelf?

Er zijn evenzovele saunadromen als er saunalovers zijn. Of u nu het liefst alles op een presenteerblaadje aangedragen krijgt of of zelf de duimstok tevoorschijn haalt, bij Tylö vindt u wat zoekt.
 
Zou u uw sauna graag geleverd krijgen in handige modules, makkelijk in elkaar te zetten en aan te sluiten in minder dan een dag? Of doet u het liever helemaal zelf? Of wilt u misschien een op maat gemaakte oplossing, specifiek voor uw huis en omstandigheden? Wie van de drie, maakt niet uit, bij Tylö ´s.

 –Als u van plan bent om uw huidige badkamer een ´´upgrade´´te geven door middel van het plaatsen van een sauna, zou ik een van onze prefab sauna´s aanbevelen. Wij geven veel aandacht aan details en testen alle onderdelen van ieder product om ervan verzekerd te zijn dat het topkwaliteit is, aldus Thomas Hjälmeby.

De kant en klare sauna´s worden in modules bezorgd, en kunnen in minder dan een dag worden gemonteerd. U kunt kiezen voor assistentie bij de bouw of alles zelf doen. U heeft alleen wel een gecertificeerde elektriciën nodig om de kachel en het licht aan te sluiten.

– Bent u meer een echte doe het zelver dan kunt u er voor kiezen alles apart te bestellen en zo uw sauna op uw eigen manier en naar eigen smaak te bouwen, in elke combinatie die u maar wilt en met de kachel van uw keuze, aldus Thomas.

Mocht u niet de kant en klare sauna vinden die past, dan neemt u een op maat gemaakte sauna die wel past. Zo krijgt u de sauna die u wilt, geleverd in modules die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn.

Wilt u meer weten?

U bent altijd welkom in onze showroom.