stijlvol design

stijlvol design

Sauna met passie voor schoonheid

Thursday, 12 May, 2016

Sauna met passie voor schoonheid.

Sluit zachtjes de deur, en dan uw ogen. Leun achterover en voel in de weldadige warmte de spanning van u afglijden. Wanneer u een sauna uit de Tylö collectie "Passion" binnengaat heeft u het gevoel dat u een luxe wellness-centrum betreedt, zonder dat u de deur uit hoeft.
Sinds mensenheugenis wordt het badritueel aangewend als een gelegenheid om te ontspannen, te bezinnen en nieuwe energie op te doen. In veel culturen gaan deze rituelen samen met gebed en meditatie - het reinigen van het lichaam wordt symbolisch ook de reiniging van hoofd en hart. Een goede badruimte geeft deze zelfde sensatie; als alles klopt ondergaat u hetzelfde pure gevoel van reiniging. U stapt de wereld verfrist en vol nieuwe energie tegemoet.  
Door de prachtige leistenen wanden waant u zich in een japanse tuin; deze sauna brengt orientaalse sereniteit en Zen in uw leven.
Er is de afgelopen eeuw veel veranderd in de manier waarop we kijken naar ons huis. Onze badkamer is, net als onze keuken, veranderd van een puur praktische ruimte tot een plaats waar we graag tijd doorbrengen om te ontspannen, samen of alleen. Heden ten dage willen we een badruimte die kwaliteit toevoegt aan ons huis en ons leven. In een zich voortrazende tijd is een plek waar we ons kunnen terugtrekken in alle rust van onschatbare waarde.
Passion is een van Tylö's meest exclusieve ontwerpen. Door de elegance, het comfort en de scandinavische kleurstelling valt de Passion op, en is een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van luxe. Passion is onderdeel van Tylö’s Design Line, een serie van kant en klaar design, waarbij u kunt kiezen tussen heel veel verschillende componenten en materialen om de sauna van uw dromen te creëren.
De Passion heeft een dubbel plafond waarin een lichtbron die voor een subtiele sfeervolle verlichting zorgt. Naast de kachel een fraaie leistenen wand; het deurframe is van espresso essenhout. De combinatie van hout en glas biedt privacy en tegelijkertijd een gevoel van licht en ruimte. U kunt deze sauna combineren met een kachel naar keuze, afhankelijk van uw smaak en wensen. Of u nu houdt van een hete, traditionele sauna, of een mildere, met stoom, het kan allemaal in de Passion. Graag komen we met u in contact om u meer te vertellen over onze mooie produkten!

Wilt u meer weten?

U bent altijd welkom in onze showroom.