Tip: een sauna past in elke woning

Tip: een sauna past in elke woning

Wednesday, 22 October, 2014
De heerlijke geur van de sauna, het ontspannen gevoel na een saunasessie, het kan allemaal bij u thuis. Het goede nieuws is dat we de sauna's van Tylö volledig voor u op maat kunnen maken. De mooiste plek voor een saunacabine is in de badkamer, maar wees gerust: mocht dit op een of andere manier niet kunnen, of wilt u de sauna het liefst in een andere ruimte, dan is het ook mogelijk om hem ergens anders te plaatsen. Samen kijken we naar wat uw wensen en eisen zijn.
 
Binnensauna van Tylö
Een binnensauna van Tylö staat prachtig in uw huis. U kunt kiezen voor de authentieke balkensauna, maar ook voor de infraroodcabine. Zoveel mensen zoveel voorkeuren.
 
Panelensauna van Tylö
Het comfort en design van de panelensauna voldoen aan de hoogste eisen. De panelensauna van Tylö kan niet alleen volledig op maat gemaakt worden, maar ook volledig naar uw wens en smaak aangepast worden. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten hout en aangepaste raamsecties. Alles is bespreekbaar.
 
De Tylö Balkensauna
De balkensauna van Tylö is de meest authentieke binnensauna. Er wordt, net zoals bij de traditionele Finse sauna, gebruik gemaakt van massief houten balken. Wil je het 'terug naar de natuur' gevoel hebben? Dan is dit een aanrader.
 
Buitensauna van Tylö
Natuurlijk kun je ook voor de buitensauna gaan. Dit is helemaal lekker in de winter, als er buiten sneeuw ligt en u lekker warm in uw eigen saunacabine zit. Na de saunasessie loopt u dan zo de frisse buitenlucht in. Heerlijk genieten met uw partner of met uw hele gezin. U voelt zich daarna als herboren.
 
Er is dus keuze genoeg. In elk huis past een sauna. Bent u nieuwsgierig naar hoe een sauna in uw huis zou staan? Vraag dan persoonlijk advies aan via de website of kom langs in onze showroom.
 
Redactie Sauna & Stoom