Tips aanschaf stoomcabine

Tips aanschaf stoomcabine

Saturday, 5 July, 2014
Een stoombad of stoomcabine brengt rust en ontspanning. Door de zuiverende werking ziet u er weer stralend uit en bovendien vermindert het pijn en stress. Heerlijk als u na een lange dag thuiskomt, om alles even aan de kant zetten en dat moment voor u zelf te pakken. Waar moet u op letten bij de aanschaf van zo’n stoomcabine?
 
Grootte van de stoomcabine
Wilt u met uw hele gezin genieten of zit u liever alleen in uw stoombad? Dat heeft invloed op de grootte van de cabine. Vrij bewegen in uw eigen wellnessruimte is natuurlijk belangrijk. Let er daarom op dat dat mogelijk is in de stoomcabine en denk van te voren na over hoeveel personen er tegelijk gebruik van zullen maken. Heeft u in uw badkamer niet zoveel ruimte? Dan kunnen we kijken of we uw douche of bad kunnen combineren met de stoomcabine. Er zijn verschillende mogelijkheden en we vinden altijd wel een passende oplossing.
 
Gebruiks- en onderhoudsvriendelijke stoomcabine
Met een paar drukken op de knop genieten? Wel zo handig. De bedieningspanelen van Tylö zijn erop gemaakt het u makkelijk te maken. En door een ecoschakelaar aan te brengen wordt er geen onnodige energie verspild en bespaart u op de gebruikskosten. Let op het vermogen van de stoomgenerator. Als u elke keer snel wilt genieten is het handig als dit vermogen hoog ligt, zodat u niet zo lang hoeft te wachten tot de cabine de goede temperatuur heeft. Stoomgeneratoren maakt Tylö zelf, waardoor u verzekerd bent van de Tylö kwaliteit.
 
Een stoomcabine die goed schoon te houden is, is belangrijk. Let erop dat u overal bij kunt, dat er geen rare hoekjes zijn waar kalk in kan blijven hangen en dat het materiaal makkelijk te reinigen is.
 
Extra genieten in uw stoomcabine
Wilt u puur genieten? Uw ogen dicht doen in stilte en even nergens meer aan denken? Of wilt u juist een rustgevend achtergrondmuziekje en een juiste lichtval? Er zijn verschillende mogelijkheden. Een waterdichte radio bijvoorbeeld. Maar ook de verlichting hoort hierbij. Denk goed na over wat u graag zou willen gebruiken. Zacht licht werkt rustgevend en Tylö heeft speciale spots die specifiek ontworpen zijn voor gebruik in een stoombad, zodat u precies de sfeer krijgt die u wilt.
 
Denk ook aan veiligheid. De deur van een Tylö stoomcabine is gemaakt van veiligheidsglas. Bovendien zorgen magnetische strips ervoor dat de deur goed sluit en er geen warmte verloren gaat.
 
Wilt u meer informatie of in het echt zien waar we het over hebben? De koffie staat altijd voor u klaar in onze showroom in Heerhugowaard. We geven u graag advies op maat.
Van alles op de hoogte blijven? Like onze Facebookpagina en volg ons op twitter.
 
Redactie Sauna & Stoom