Tips aanschaf zwemspa

Tips aanschaf zwemspa

Monday, 4 August, 2014
U kunt er gebruik van maken wanneer u wilt, hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van het plaatselijke zwembad en u kunt nog eens vrienden uitnodigen voor een pool party, inclusief cocktails. We hebben het over de luxe van een eigen zwemspa.
 
Gaat u regelmatig naar het zwembad om baantjes te zwemmen? Zou u dat ook graag thuis willen doen? Een zwemspa van Sauna & Stoom geeft u  de mogelijkheid om op een relatief klein oppervlakte, kilometers te zwemmen. Bij wijze van dan. U maakt in ieder geval flinke meters door de tegenstroom in de zwemspa. Goed voor de ontspanning en voor de conditie!
 
Praktische zaken bij aanschaf zwemspa
Laten we eerlijk zijn: het is natuurlijk ook een mooi gezicht, zo'n privézwembad in de tuin. En ook de kinderen kunnen zich er uren vermaken. Maar laten we beginnen bij het begin, want zo'n zwemspa staat er niet zomaar. Daarom informeren we u even, over de dingen waar u aan moet denken en over de dingen waar wij u mee kunnen helpen.
 
Energiekosten zwemspa
De meeste mensen plaatsen hun privézwembad buiten, maar als u genoeg ruimte heeft kan een zwemspa natuurlijk ook binnen geplaatst worden. In beide gevallen informeren we u graag over de energiekosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de plaatselijke energieprijs, het model en van hoe vaak u de zwemspa gebruikt. We kunnen van te voren een persoonlijke berekening voor u maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Ook iets om van te voren bij stil te staan: is er genoeg stroomvoorziening op de plaats waar u uw zwemspa wilt plaatsen, of zullen we dit voor u aanleggen?
 
Plaatsing zwemspa
Waar in de tuin wilt u de zwemspa plaatsen? Denk daarbij aan privacy: kunnen buren of voorbijgangers makkelijk de tuin inkijken, of is alles goed beschut? Maar ook: staat de zwemspa niet vlak onder bomen? Blaadjes die in de zwemspa vallen zijn goed weg te halen, maar het scheelt in onderhoudstijd als u dit niet hoeft te doen. Natuurlijk kunt u uw zwemspa ook bedekken op de momenten dat u hem niet gebruikt. Heeft u geen idee waar u de zwemspa in uw tuin wilt plaatsen? Dan kunnen we door onze samenwerking met John Koomen Tuinontwerp & Advies een mooie plek aanleggen, zodat de zwemspa goed tot zijn recht komt.
 
Onderhoud zwemspa
Vindt u het mooi als de zwemspa gelijk is aan de grond, of wilt u liever dat zijkanten zichtbaar zijn? Ook iets om bij stil te staan. Het is in ieder geval belangrijk dat er wel ruimte is voor onderhoud. Het onderhoud kost weinig tijd, maar wilt u alleen maar puur genieten? Dan kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten.
 
Wilt u meer weten over de aanschaf van een zwemspa? Neem contact met ons op of kom gezellig op de koffie in onze showroom in Heerhugowaard. Dan geven we advies op maat.
 
 
Redactie Sauna & Stoom