Tips jacuzzi

Tips jacuzzi

Tips bij aanschaf jacuzzi

Thursday, 3 March, 2016

Een jacuzzi in de tuin. Dat leek ons wel wat. Maar hoe begin je daaraan? En welk model spa past eigenlijk bij onze lifestyle? En wat kost dat eigenlijk? We zaten met zoveel vragen dat onze eerste stap was: zoveel mogelijk informatie verzamelen over een eigen Sundance Spa of hottub.  Ik zet de belangrijkste zaken graag voor u op een rijtje.
 
Energiezuinige jacuzzi
Om optimaal te genieten wilden we een energiezuinige jacuzzi aanschaffen. Dat is een goede overweging geweest, want we maken er inmiddels bijna dagelijks gebruik van. Om een compleet plaatje te krijgen van energiekosten lieten we voor onze Sundance Spa een persoonlijke calculatie doen op basis van het model, gebruiksfrequentie en het elektriciteitstarief in de regio. Eerlijk is eerlijk: dat is de enige manier om precies te weten hoeveel energiekosten u heeft. We zijn nog steeds geen verrassingen tegengekomen. Een echte aanrader dus.
 
Modellen Sundance Spa
Om het juiste model te kiezen vroegen we ons af waarom we eigenlijk een jacuzzi wilden. Dit bleek een belangrijke vraag. Puur om te genieten is natuurlijk een mooie reden om een spa aan te schaffen, maar een jacuzzi kan ook een weldaad zijn voor lichaam en geest. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat een jacuzzi iets kan betekenen voor mijn spieren en gewrichten door middel van de hydromassage. Voor u is het misschien belangrijk om met een aantal vrienden tegelijk gebruik te kunnen maken van de jacuzzi. Of dat de spa zo stil mogelijk is. Elk model heeft andere mogelijkheden en we beantwoorden graag al uw vragen.
 
Onderhoud spa
Dan zijn er nog een aantal andere zaken die ik u graag meegeef. Het onderhoud van uw spa hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Er zijn verschillende methodes om het water helder en zuiver te houden. Laat u hier goed over informeren.
Let erop dat de ondergrond voor de jacuzzi recht en verhard is en waterpas staat. Tegels of houten vlonders zijn bijvoorbeeld erg geschikt. Gras en oneffen beton raad ik af. 
En tot slot wil het oog ook wat. Overdag is het misschien niet iets waar men direct op let, maar als wij ’s avonds in onze jacuzzi zitten, genieten we nog elke keer van de verlichting en wateranimatie. Het draagt bij aan de rustgevende sfeer.
 
Als u meer informatie wilt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord voor persoonlijk advies. 

René Kroese