Tips tegen de winterdip

Tips tegen de winterdip

Tuesday, 10 February, 2015
 
Een wellness vakantie onder de zon klinkt eigenlijk altijd wel aantrekkelijk. En met een behoorlijk aantal grauwe dagen achter de rug kan de mens wel wat zon gebruiken. Helaas hebben we het weer niet in de hand. Had u al last van een winterdip? Dan zal die vast niet verdwenen zijn door het weer van de afgelopen tijd. U kunt natuurlijk een vakantie naar de zon boeken, maar als dit er, vanwege werk bijvoorbeeld, even niet in zit is het fijn om te weten dat er ook andere manieren zijn om uit uw winterdip te komen. Met onze wellness tips bijvoorbeeld!
 
Voldoende vitamines
Gezond eten is een essentieel onderdeel van goed in uw vel zitten. Probeer daarom zoveel mogelijk met verse ingrediënten te koken. Voldoende groente en fruit zorgen ervoor dat u zich fit voelt en bovendien zorgt u er met gezond eten voor dat er zo weinig mogelijk slechte stoffen in uw lichaam komen, die uw lichaam ook weer af moet voeren. Zo houdt u energie over voor leuke dingen. En leuke dingen, dat kunt u wel gebruiken tijdens zo’n winterdip.
 
Ontspanning in de sauna
Zoek voldoende ontspanning op. Een saunasessie kan u goed doen tijdens de winter. Even ontspannen, nergens aan denken en alleen maar genieten. De sauna doet de rest. Als u, voordat u de sauna gebruikt, gaat sporten, bouwt u ook energie op. Bovendien is een Tylö sauna heerlijk om thuis in te genieten.
 
Ontspanning met de Sundance Spa
Om uitgerust aan de dag te beginnen is een goede nachtrust erg belangrijk. Bereid u voor op de nacht door zeker een uur voordat u gaat slapen geen televisie meer te kijken en geen gebruik meer te maken van computer, smartphone of tablet. Zorg ervoor dat u ontspannen bent als u gaat slapen, door bijvoorbeeld twintig minuten te genieten in de spa.
 
Meer weten over wellnessproducten voor bij u thuis? Neem contact met ons op, of kom op de koffie in onze showroom. We geven u graag persoonlijk advies.
 
 
Redactie Sauna & Stoom