Tips voor een mooie winter wellnesstuin rond uw jacuzzi

Tips voor een mooie winter wellnesstuin rond uw jacuzzi

Sunday, 16 November, 2014
Genieten in uw eigen wellnesstuin, ook in de winter? Nu de koudere, donkere dagen echt beginnen is er nog meer tijd om in het donker, onder een sterrenhemel te genieten van het warme water in uw eigen spa. Het stoom dat van het warme water afkomt, de heerlijke hydromassage van uw Sundance Spa en goed gezelschap maken deze avonden echt iets om naar uit te kijken. Met deze tips voor een mooie winter wellnesstuin kunt u deze avonden nog een extra mooi tintje geven.
 
Wintergroene planten bij uw jacuzzi
Wilt u ook in de winter genieten van groene planten? Winterharde planten zijn planten die de winter overleven. Dit wil echter niet zeggen dat deze planten ook in de winter bloeien. Als u in de winter ook wilt genieten van mooie kleuren, kies dan voor wintergroene planten. Deze zorgen er in de winter voor dat uw wellnesstuin er mooi, groen en kleurig uitziet en dat u, als ze goed geplaatst zijn, een mooi uitzicht heeft vanuit uw jacuzzi. Zo worden die koude winteravonden iets om naar uit te kijken.
 
Openhaard in uw wellnesstuin
Om nog even te genieten van de frisse buitenlucht, maakt u een winteravond met vrienden speciaal en knus door een zithoek met openhaard. Zet heerlijke lounge stoelen neer met zachte kussen om lekker in de weg te zakken. Genietend van het knapperende haardvuur en goede wijn komen de gesprekken vanzelf op gang en zo is uw wellnesstuin niet alleen goed om met het gezin van te genieten, maar ook om een hechtere band te krijgen met uw vrienden.
 
Contact Sauna & Stoom
Informatie over winterplanten en een wellnesstuin kunt u vragen in onze showroom. We staan van maandag tot en met zaterdag klaar voor al uw vragen. Eerst meer informatie over onze wellnessproducten? Dat kan via deze pagina.
 
Redactie Sauna & Stoom