Tips voor een wellness herfstvakantie

Tips voor een wellness herfstvakantie

Tuesday, 7 October, 2014
Wellness momenten creëren voor het hele gezin? De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent extra tijd voor het hele gezin om te genieten van het bubbelbad of jacuzzi. Plan een aantal dagen in, gun jezelf de tijd om te genieten van de rust en neem de tijd voor elkaar.
 
Televisie kijken in je jacuzzi
Met het hele gezin genieten van jullie jacuzzi wordt nog leuker als jullie je favoriete tv-programma's kunnen kijken. Laat de kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen en maak er een complete avond van. Zorg wel voor genoeg badkleding in huis, of laat hen dit zelf meenemen.
 
Wellnessweekend voor twee
Liever genieten met z'n tweeën? Zet wat mooie kaarsen neer in de badkamer en maak er een romantische wellness avond van. Of plan meteen een heel weekend. Geef elkaar bijvoorbeeld een heerlijke massage, kook voor elkaar en geniet samen van jullie bubbelbad of sauna. Zorg voor relaxte achtergrondmuziek en zorg met oliën en kaarsen voor een heerlijke geur die zich door het hele huis verspreid.
Hebben jullie een drukke periode achter de rug? Doe 's middags lekker een tukje. Daar is nog nooit iemand minder goed van geworden. Rust uit en zorg ervoor dat je weer energie hebt als de scholen weer beginnen, of als je weer naar je werk moet.
 
Gezonde voeding, beweging en wellness
Bij wellness hoort gezond eten en voldoende water drinken. Als jullie dan toch zo goed bezig zijn, plan dan een gezellige kookdag met het gezin. Probeer nieuwe recepten uit en geniet van de tijd die jullie hebben voor elkaar. En het toetje? Dat maken de kinderen. En die caloriën? Die loop je er de volgende dag weer af door lekker uit te waaien met het hele gezin.
 
Fijne herfst! En bij vragen staan we ook deze week natuurlijk voor u klaar.
 
Redactie Sauna & Stoom