Tips voor een wellness lifestyle

Tips voor een wellness lifestyle

Saturday, 25 October, 2014
Het woord wellness is van oorsprong een samenvoeging van wellbeing en fitness. Met een wellness lifestyle zorgt u dus goed voor u zelf, onder andere door middel van gezond eten en bewegen. Maar wellness is natuurlijk meer dan dat. U kunt er eigenlijk alles onder laten vallen waardoor u goed voor uw lichaam en geest zorgt. Bij veel mensen valt regelmatig gebruik van hun jacuzzi hier onder. Zo regelmatig dat zij uiteindelijk zelf een jacuzzi aanschaffen. Maar denk ook aan bijvoorbeeld yoga of meditatie om te ontspannen.
 
Wellness en yoga
Een goede toevoeging aan uw wellness lifestyle is beoefening van yoga. Tijdens yoga oefeningen leert u om dieper adem te halen, wat ertoe leidt dat uw lichaam beter ontspant. Uw spieren zullen soepeler worden en u wordt leniger en sterker. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat uw houding verbetert, waardoor bijvoorbeeld nek- en rugklachten minder worden. En het kan goed werken voor een betere nachtrust.
 
Wellness en meditatie
Er zijn erg veel gezondheidsvoordelen van meditatie op te sommen. Sommigen overlappen met de voordelen van yoga. Zeker in combinatie met het regelmatig gebruiken van een Sundance Spa of sauna zult u zich heerlijk ontspannen voelen. Zo zorgt ook meditatie ervoor dat uw ademhaling verbetert, net zoals uw lichaamshouding en dat u beter kunt slapen. Er zijn ook mentale voordelen zoals een beter concentratievermogen en het zorgt ervoor dat u beter om kunt gaan met stress.
 
Wellness en Sundance Spa
Heerlijk tot rust gekomen na een yoga sessie of een tijdje mediteren? Dan kunt u nog even wegdromen onder een sterrenhemel terwijl u een heerlijke hydromassage krijgt van uw Sundance Spa. Ook fijn als u fanatiek gesport heeft, om de spieren lekker soepel te houden. Samen met uw partner genieten van nog een drankje en volledig tot rust komen aan het einde van de dag hoort ook bij het goed voor uzelf zorgen. Geniet ervan!
 
Meer weten? De koffie staat altijd voor u klaar in onze showroom.
 
 
Redactie Sauna & Stoom