Tips voor een wellness resort aan huis

Tips voor een wellness resort aan huis

Monday, 4 August, 2014
Een Sundance Spa is intense ontspanning door de hydromassagejets, het is gezelligheid met uw gezin of met u vrienden en pure wellness bij u thuis.  En als u bekend bent met de luxe en ontspanning van de bubbelbaden in een wellness resort, dan zal de Sundance Spa voor u een luxe, aangename vorm van ontspanning zijn. Het is een manier om na een drukke dag volledig tot rust te komen, of voor vroege vogels om helemaal fris en ontspannen aan de dag te beginnen.
 
Wellness resort aan huis
Net terug van een luxe vakantie? Heeft u er wel eens aan gedacht hoe heerlijk het zou zijn als u bij u thuis een complete wellness beleving kunt creëren en zo uw ontspannen vakantie voort kunt zetten bij u thuis? U hoeft voortaan niet meer van huis weg om te genieten van alle luxe. Met een Sundance Spa in de tuin of in uw badkamer haalt u diezelfde luxe gewoon in huis.

John Koomen Tuinontwerp & Advies voor een complete wellnesstuin
Bij u thuis een complete wellness beleving creëren doen we natuurlijk niet alleen. Om het plaatje compleet te maken werken we samen met John Koomen Tuin & Advies die bij u thuis een complete wellnesstuin aanlegt met alle luxe die u wenst. Stelt u zich eens voor: u hoeft alleen maar de achterdeur open te doen en u zit in uw eigen wellnessresort. U kunt zichzelf onderdompelen in uw jacuzzi, of genieten in uw sauna. In de zomer, maar ook in de winter. Op een ijskoude avond ziet u het stoom van het water afkomen en kunt u tot uw kin in het warme water zitten. Of u loopt over uw prachtig aangelegde bospad, inclusief sfeervolle verlichting, naar uw eigen sauna. Perfect relaxen gegarandeerd. En hebt u er dan nog niet genoeg van? Dan is het ook mogelijk om een eigen zwembad aan te leggen.
 
Alleen, met uw partner, met uw gezin of met vrienden geniet u van alle luxe wanneer u wilt. Een jacuzzi brengt gesprekken op gang, maakt banden hechter en zorgt voor die ontspannen sfeer in de tuin die u ook in een wellness resort vindt.
 
We richten uw tuin in zoals u dat wilt. We leveren uw jacuzzi en sauna op maat en John Koomen Tuin & Advies zorgt ervoor dat uw tuin een prachtige sfeer krijgt waar u jarenlang van kunt genieten. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract met ons af te sluiten, voor uw wellness producten én voor uw tuin. Dan hoeft u alleen nog maar te genieten. Klinkt dat goed? Kom dan langs in onze showroom in Heerhugowaard voor advies op maat.
 
Redactie Sauna & Stoom