Tips voor wellness in de vakantie

Tips voor wellness in de vakantie

Saturday, 20 December, 2014
Bent u veel vrij tussen kerst en oud&nieuw? Dan is het heel fijn om de dagen te gebruiken om helemaal te ontspannen en tot rust te komen, zodat u vol energie het nieuwe jaar in kan. Tijdens de kerstdagen kunt u genieten van uw wellnessterras, ’s avonds nog een Glühwein drinken met vrienden en familie of met z’n allen in de jacuzzi genieten. Op uw vrije dagen is het ook wel eens lekker om de deur uit te gaan. Maar hoe besteedt u deze dagen zo goed mogelijk? Door juist helemaal niks te doen? Of door er met het gezin op uit te trekken?
 
Uitje met het gezin
Maak met z’n allen een boswandeling. De frisse lucht en de natuurlijke omgeving zorgen ervoor dat u ontspant en door de lichaamsbeweging voelt u zich bij terugkomst moe maar voldaan. Kinderen vinden het bovendien heerlijk om door de bladeren te lopen en te spelen en vermaken zich prima in het bos. Als u terugkomt kunt u de dag afsluiten in de sauna of de jacuzzi. U zult vast heerlijk slapen deze nacht. Het strand is natuurlijk ook een heerlijk uitje.
 
Wellnessweekend voor twee
Organiseer een wellnessweekend voor twee en laat u lekker verwennen in een wellness resort. Door de massages en de rust ontspant u volledig en gaat u fris het nieuwe jaar in. Heeft u thuis een sauna en een spa? Thuis een wellnessweekend organiseren kan natuurlijk ook. Met z’n tweeën of met wat vrienden wordt het gegarandeerd een geslaagd weekend.
 
Kinderen en wellness
Ook kinderen kunnen zich goed vermaken met uw wellnessproducten. Maak bijvoorbeeld een schuimbad voor ze. In veel wellnesscentra zijn zij bovendien ook welkom, dus het is ook mogelijk om een gezinsuitje naar een wellnessresort te plannen. Liever thuisblijven? Zorg ervoor dat er voor vriendjes en vriendinnetjes ook badjassen aanwezig zijn, zodat ze gewoon mee kunnen doen.
 
Meer weten over een jacuzzi of sauna voor bij u thuis? U bent altijd welkom voor advies.
 
 
Redactie Sauna & Stoom