Tips: zo maakt u van uw badkamer een wellness resort

Tips: zo maakt u van uw badkamer een wellness resort

Wednesday, 29 October, 2014
Heerlijk genieten met z’n tweeën in jullie eigen badkamer. Lekker thuis bijkomen in uw wellness resort aan huis. Met deze wellness tips zorgt u ervoor dat u voortaan uw eigen wellness badkamer heeft waar u elke avond en elke weekend heerlijk kunt bijkomen.  
 
Sauna aan huis
Om te beginnen is het natuurlijk heerlijk als u uw eigen sauna heeft. Nooit meer de deur uit hoeven om te genieten van alle gezondheidsvoordelen van de Tylö sauna en er bovendien wanneer u maar wilt gebruik van kunnen maken. De Tylö sauna’s zijn er in verschillende soorten en maten: de binnensauna, de panelensauna, de balkensauna en de buitensauna.
 
Wellness badkamer
Zorg ervoor dat uw badkamer opgeruimd en schoon is. Dat geeft direct een fris gevoel. Met licht kunt u de badkamer een echt wellness sfeer geven. Gebruik zacht licht voor een sfeervolle en warme omgeving. Zet bijvoorbeeld mooie kaarsen neer. Leg zachte badhandoeken neer zodat u deze altijd binnen handbereik heeft. Bovendien ziet het er uitnodigend uit.
 
Geur in de badkamer
Met geuren van Camylle waant u zich in een echt wellness resort. Er zijn verschillende soorten geuren te krijgen voor uw sauna, stoombad of spa. Voor iedereen zit er wel een favoriet tussen. Bijvoorbeeld de eucalyptus/mint, die u vast bekend voorkomt, of de heerlijke dennengeur.
 
Inrichting wellness badkamer
Less is more. Nog steeds. Door zo min mogelijk accessoires in uw badkamer te plaatsen blijft u badkamer ruimtelijk. Bovendien is het makkelijk schoon te houden. Ook met kleur kunt  u ervoor zorgen dat de badkamer er ruim en fris uitziet. Met lichte kleuren krijgt uw badkamer een fris uiterlijk. Met bijvoorbeeld handdoeken kunt u kleuraccenten aanbrengen. Heeft u een kleine badkamer? Met grote spiegels lijkt het groter.
 
Meer vragen over hoe u thuis kunt genieten van de luxe van een wellness resort? We staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies.
 
Redactie Sauna & Stoom