Uw jacuzzi vermaakt het hele gezin

Uw jacuzzi vermaakt het hele gezin

Friday, 11 July, 2014
Uw jacuzzi of spa is de ideale plaats om tijd met uw gezin door te brengen en een hechtere band te krijgen met elkaar. Echt tijd hebben voor elkaar, goede gesprekken voeren of… leuke spelletjes spelen!
 
Goede watertemperatuur spa
Zorg er ten eerste voor dat het water voor iedereen een prettige temperatuur heeft. Experimenteer hiermee. Kinderen kunnen niet altijd goed tegen de warmte van het water. Zoek een goede tussenweg waar iedereen blij van wordt. Zijn er vriendjes en vriendinnetjes over de vloer? Als u wat extra badkleding in huis heeft kan iedereen altijd meegenieten van de jacuzzi.
 
Voorbereidingen spa
Heb altijd plastic bekertjes op voorraad. Dan hoeven er geen glazen limonade mee in de spa. Zo houdt u het leuk én veilig. Houd ook altijd een ehbo kit bij de hand. Kinderen kunnen rare sprongen maken, zeker als ze fan zijn van de bubbels.
 
Buitenbioscoop bij jacuzzi
Zijn jullie gek van films en series? Verplaats de filmavond dan een keer naar de tuin of houd een filmmarathon met de favoriete films van de kinderen. Met een beamer is een buitenbioscoop zo geregeld. Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit van de kinderen en geniet van de heerlijke buitenlucht.
 
Sterren kijken vanuit de spa
Liever iets educatiefs? Wacht op een heldere avond en plan een avondje sterren kijken met de kinderen. Roep ze bijeen vanaf zonsondergang en zie de lucht samen donker worden. Vertel ze ondertussen verhalen en mysteries over het heelal, hoe groot het is, wat er allemaal te zien is. En als het donker is, zoek dan samen de sterrenbeelden. Als extra’tje kunt u snoep uitdelen in de vorm van sterren, of milky ways en marsreepjes.
 
Waterproef spelletjes
Er zijn verschillende waterproef spellen te koop. Zo zijn er waterproof schaakmatten en waterproof kaartspellen. Zo kunt u de spellen die u normaal aan de keukentafel doet gemakkelijk verplaatsen naar buiten. Zeker bij mooi weer is dit een aanrader. Als de avonden warm blijven verplaatst u de spelletjesavond gewoon naar buiten.
 
Genoeg te doen voor het hele gezin! Veel plezier!
Wilt u van alles op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter.
 
Redactie Sauna & Stoom