Vakantietips voor in uw eigen wellness resort

Vakantietips voor in uw eigen wellness resort

Wednesday, 30 July, 2014
Blijft u deze zomer thuis? Haal dan het maximale uit uw huis, tuin en uit uw zwembad. Met uw eigen huis als wellness resort krijgt u sowieso elke dag dat heerlijke vakantiegevoel. U hebt alles bij de hand en met mooie, zomerse dagen is uw eigen zwembad natuurlijk heerlijk om in te vertoeven.
 
Vakantie in eigen tuin
Uw tuin is absoluut een ideale plaats om de mooie, zomerse dagen in door te brengen. Wilt u tijdens deze weken tijd steken in uw gezin, maar ook genieten van uw wellness producten? Dat kan. Gewoon een beetje combineren gaat al gauw én is makkelijk en leuk.
 
Finse dag met de traditionele sauna
Plan een Finse of Scandinavische dag. De traditionele sauna is van oorsprong Fins en als u eten, drinken en accessoires in huis haalt die bij dit land horen is uw sauna beleving helemaal compleet.  Bovendien leuk voor de kinderen: met traditionele Finse kleding vermaken zij zich ook prima. Dit geldt natuurlijk ook voor andere wellness producten en de oorsprong daarvan. Heeft u een stoombad? Organiseer dan een Turkse dag. Of ga helemaal terug in de tijd en doe een Romeinse dag. Het is niet alleen leuk; de voorbereidingen zijn ook nog eens educatief.
 
Kamperen in uw eigen wellness resort
U kunt er natuurlijk ook een compleet weekend van maken. Slaap met het hele gezin in de buitenlucht onder een heldere sterrenhemel of zet een tentje op in eigen tuin. Niks zo lekker als wakker worden in de buitenlucht en direct het zwembad in kunnen springen. Organiseer een picknick en een barbecue Als u het echt goed wilt doen, schakel dan alle telefoons en laptops uit. Zal even lastig zijn in het begin, maar het went snel. Ervaar hoeveel rust het geeft om een heel weekend alleen met uw gezin bezig te zijn en de rest gewoon even de boel te laten. Wedden dat jullie na zo'n weekend een hechtere band hebben als gezin?
 
Meer weten over wellness producten voor in uw tuin? Kom langs in onze showroom in Heerhugowaard. We geven u advies op maat!
 
Redactie Sauna & Stoom