Verlicht rug- en gewrichtspijn

Verlicht rug- en gewrichtspijn

terwijl u ontspant

Friday, 14 July, 2017
Verlicht de pijn in uw rug en/of gewrichten.
Uw Hot tub helpt u hierbij.

Hot tubs zijn niet alleen een heerlijk hulpmiddel om te 'socializen' met vrienden en familie, of te ontspannen na een drukke werkdag; als u een van die velen bent die last heeft van rug- en/of gewrichtspijn, dan kan uw spa uw pijn verzachten. Hoe het werkt? 

Hot tubs bewerkstelligen hydrotherapie middels een combinatie van 'sleutelmomenten':
Warmte verwijdt de bloedvaten, verbetert hiermee de bloedcirculatie en verlicht de spierspanning, waardoor de pijn wordt verlicht.
Het water maakt het lichaam lichter waardoor de druk op pijnlijke spieren afneemt en bewegen makkelijker wordt. Massage via de jets bevordert de bloedcirculatie waardoor er belangrijke voedingstoffen naar de spieren worden vervoerd. Volgens een studie, gepubliceerd in de New York Times, hebben experimenten aangetoond dat massage de aanmaak van cytokines (die ontstekingen veroorzaken) vermindert, en het proces van celregeneratie juist stimuleert.
Hydrotherapie—de combinatie van warmte, water en massage- verlicht de pijn door het algehele positieve effect op het lichaam. Of u nu lijdt aan een chronische kwaal, zoals arthritis, tijdelijke stijfheid door sportbeoefening, of verlichting zoekt voor lage rugpijn. De betere hot tubs hebben de ideale ergonomische jet- en zitpositie's. Hier steekt Sundance® Spas met kop en schouders boven de rest uit. Onze zitplaatsen zijn speciaal vervaardigd om mensen van verschillende lengte comfort te bieden, en elke plaats biedt een variatie aan massage-mogelijkheden, terwijl het lichaam door het water gesteund wordt. Onze lounge-seats bijvoorbeeld, werken aan de knieën, nek en schouders. De beste hot tubs hebben de ideale jet- en zitposities voor uw lichaam en behoeften.

Stretching ontspant het weke weefsel rond de gewrichten en maakt het soepeler; dit wordt algemeen erkend als zeer gunstig. Uw hot tub is een prima plek om eenvoudige rek- en strekoefeningen te doen. Het warme water maakt het makkelijker en minder pijnlijk. (Denk er aan om met uw huisarts te overleggen in hoeverre uw hot tub u kan helpen met uw specifieke klachten.)

De tijd en rust nemen om uw lichaam te verwennen met hydrotherapie is een van de beste manieren om spanning in uw spieren en gewrichten te verlichten. Combineer hydrotherapie met stretch-oefeningen en u zult het verschil merken.

Meer weten? Bezoek onze showroom, de koffie staat klaar!