Vier voordelen van een wellness lifestyle

Vier voordelen van een wellness lifestyle

Saturday, 30 August, 2014
Een wellness lifestyle geeft rust, is goed voor de fysieke en mentale gezondheid en daarnaast is het goed voor de sociale binding met vrienden. Maar het zorgt ook voor een betere band met uw gezin. Hoe dan? Hierdoor:
 
Wellness geeft energie
Het klinkt misschien cliche, maar dat komt omdat het ook gewoon klopt: wellness geeft energie. Bij een wellness levensstijl hoort regelmatig sporten en ontspannen en dit zorgt ervoor dat uw uithoudingsvermogen beter is. Daarbij, omdat u tijd neemt voor uzelf, kunt u beter een drukke dag verwerken, waardoor u beter slaapt.
 
Wellness en sociale contacten
Met een eigen jaccuzi in de tuin, of zo'n heerlijke sauna zit u vaker samen met uw gezin en hebben jullie ook echt tijd voor elkaar. Er ontstaan gesprekken, jullie kunnen samen de dag of de week doornemen en doordat er geen afleiding is van televisie of smartphones is er aandacht voor elkaar. Family quality time!
 
Wellness en betere concentratie
Doordat u zich fitter voelt, door het sporten en door de regelmatige ontspanning, kunt u zich op werk beter concentreren. Het werkt simpelweg efficiënter en geeft meer voldoening. Bovendien kunt u, als u zich fit voelt, beter tegen stressvolle situaties.
 
Wellness en positiviteit
Positief in het leven staan, wie wil dat nou niet. Doordat u fit en ontspannen bent en leeft zult u ook gelukkiger zijn met u zelf. Goed in evenwicht staan met u zelf zorgt ervoor dat u niet alleen blij met met u zelf, maar ook met anderen.
 
Workshop wellness
Van 8 t/m 14 september is het wellnessweek bij Sauna & Stoom en kunt u elke dag gratis een workshop volgen. U kunt hier de verschillende workshops vinden en u opgeven daarvoor.
 
 
Redactie Sauna & Stoom