Wellness badkamer idee

Wellness badkamer idee

Saturday, 22 November, 2014
Heerlijk genieten van de jacuzzi en de stoom die er vanaf komt kan prima buiten in de winter in uw eigen wellness tuin. Maar geniet u liever binnen? In de behagelijke warmte van u eigen badkamer? Dan zijn daar ook allerlei mogelijkheden voor. Een wellness weekend houden in uw eigen badkamer is een luxe opzich. Lekker thuis ontspannen met familie of met vrienden, terwijl de geuren en stoom uw huis doordringen en uw hele huis naar wellness doen ruiken. Met de volgende tips komt u de winter wel door.
 
Sauna in uw wellness badkamer
Of u nu gaat voor een traditionele Finse sauna of een infraroodcabine in een grote of kleine badkamer, we zorgen ervoor dat het aan uw wensen voldoet. Geen badkamer is te klein voor een sauna en bovendien is het heerlijk om op deze manier te genieten in uw eigen huis, wanneer u maar wilt!
 
Jacuzzi in uw wellness badkamer
Is uw badkamer groot genoeg? Dan is het heerlijk om er een Sundance Spa neer te zetten waar u elke dag van kunt genieten. Een sauna en een jacuzzi in uw badkamer is natuurlijk de ultieme wellness ervaring bij u thuis. Nooit meer de deur uit om te genieten van de luxe die wellness heet. Het is bovendien mogelijk om uw spa uit te breiden met een geluidssysteem en zelfs met een televisie.
 
Accessoires voor de wellness badkamer
Om de sfeer in uw badkamer compleet te maken, kunt u de badkamer ten eerste opleuken door de muren een mooie, rustige kleur te geven. Zorg ervoor dat er altijd een stapeltje zachte handdoeken klaar ligt en hang zachte badjassen op, zodat u die altijd bij de hand heeft als u uit de jacuzzi of sauna stapt. Houd de uitstraling van de badkamer rustig, door niet te veel accessoires neer te zetten. Houdt u wel van een mooie aankleding? Zet dan bijvoorbeeld een mooie, grote plant neer.  
 
Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of kom op de koffie in onze showroom voor advies op maat.
 
 
Redactie Sauna & Stoom