Wellness een gewoonte maken

Wellness een gewoonte maken

Tuesday, 13 January, 2015
Een wellness lifestyle. Wilt u daar het liefst vandaag nog mee beginnen? Eerder hadden we het over wat erbij komt kijken en praatten we over de voordelen van de rol van wellness in uw leven. Heeft u een druk leven en komt u er nou eenmaal niet altijd aan toe om een gezonde maaltijd te brouwen in de keuken? Geen nood. In dit blog gaan we verder in op korte wellnessmomenten, zodat u in ieder geval toekomt aan ontspanning.
 
Sauna voor ontspanning
Het is belangrijk om voldoende rust en ontspanning te pakken. Iedereen heeft daar recht op, dus u ook. Als u weinig tijd heeft om uw leven rond wellness activiteiten te plannen, zorg er dan in ieder geval voor dat u genoeg ontspanning vindt. Door de aanschaf van een sauna voor in uw badkamer kunt u zelf bepalen wanneer u geniet van de voordelen van de sauna. Tijd om naar een wellness resort te gaan hoeft u niet in te calculeren, want de sauna is altijd dichtbij. Neem daarna een frisse douche en u bent weer fris en fruitig.
 
Meditatie en wellness
Neem elke dag wat tijd voor uzelf door een meditatiemoment in te voeren. Tien minuten kan al voldoende zijn om uw hoofd  leeg te maken en er zijn zelfs oefeningen die nog korter zijn. Bent u nog niet zo bekend met mediteren, maar ziet u het wel zitten om elke dag tien minuten te pakken om lekker tot rust te komen? Geef uzelf dan tijd. U zult zien: oefening baart kunst.
 
Jacuzzi en hydromassage
Aan het einde van de dag ontspannen in uw jacuzzi in de tuin of in uw badkamer heeft verschillende voordelen. U slaapt er beter door en door de hydromassage kunnen uw spieren voor het slapen gaan volledig ontspannen. Het is echter ook een fijne manier om mee op te staan, om wakker gemasseerd de dag te beginnen. Net wat u uitkomt. Over de aanschaf van een jacuzzi kunnen we u alles vertellen. In de showroom vindt u de nieuwste modellen van Sundance Spa.
 
U bent altijd welkom voor een heerlijke kop koffie.
 
 
Redactie Sauna & Stoom