Wellness in uw wellnesstuin

Wellness in uw wellnesstuin

Sunday, 4 January, 2015
Is de eerste sauna sessie van 2015 alweer achter de rug? Nu de feestdagen voorbij zijn is het weer zaak om goed voor uzelf te zorgen. Gewoon even heerlijk ontspannen in de saunacabine, bijkomen van alle feestdrukte en even nergens meer aan denken kan al genoeg zijn om u weer helemaal fit te voelen. Of een heerlijke strandwandeling maken en daarna lekker ontspannen en opwarmen in de sauna. Klinkt ook goed!
 
Wellnessweekend in uw tuin
Met een wellnesstuin is het makkelijk om mensen uit te nodigen. Het schijnt echt zo te zijn dat wie zich omringt met gezellige, lieve mensen, echt gelukkiger is dan mensen die vaak alleen zijn. En tijdens de laatste weken van december wordt dat altijd weer duidelijk: gezellige avonden met familie en vrienden zijn eigenlijk te belangrijk om mee te wachten tot er weer feestdagen aanbreken.
 
Wellnesstuin voor jong en oud
In de wellnesstuin kunt u heerlijk met z’n allen ontspannen. Ook kinderen kunnen zich er goed vermaken in elk seizoen; er is genoeg ruimte om te spelen terwijl de ouders lekker ontspannen in de sauna en jacuzzi. En in de zomer is het ook voor kinderen heerlijk als ze kunnen zwemmen in de achtertuin. Een wellness weekend met vrienden kunt u net zo gezellig maken als de feestdagen.
 
Sundance Spa in de wellnesstuin
Geluk wordt niet alleen ervaren door gezelligheid, maar ook door rust, stilte en tevredenheid. En juist dat vindt u als u even een stapje terug doet, en ontspant tijdens een wellness weekend voor twee, of heerlijk in uw eigen wellnesstuin in de Sundance Spa. Nergens meer aan denken, even niks meer hoeven, alleen maar even stil zijn. Genieten van het geluid van vogels, ritselende bladeren en bubbelend water. Door hier ook nog wat meditatie-oefeningen aan toe te voegen, komt u helemaal tot rust.
 
Contact
Voor vragen over onze wellnessproducten kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Langskomen in de showroom in Heerhugowaard kan ook. U vindt hier onze contactgegevens en openingstijden. De koffie staat altijd voor u klaar
 
 
Redactie Sauna & Stoom

Gerelateerde posts