Wellness massages

Wellness massages

Saturday, 27 December, 2014
Als u regelmatig naar een wellnessresort gaat, bent u misschien wel bekend met de verschillende massages die u daar kunt krijgen. Wat zijn die verschillende massages precies en waarom zijn ze zo goed?
 
Sportmassage
Tijdens het sporten komen er afvalstoffen in uw spieren terecht. Een sportmassage zorgt ervoor dat deze sneller uit uw lichaam verdwijnen, waardoor uw spieren minder vermoeid aanvoelen. Een sportmassage werkt preventief tegen sportblessures. Als u regelmatig sport is het dus aan te raden om regelmatig een sportmasseur te bezoeken.
 
Ontspanningsmassage
De naam ‘ontspanningsmassage’ zegt het al: deze massage is bedoeld om u volledig te laten ontspannen. Dit gebeurt door middel van kneden, strijkbewegingen en schuddingen. Het kan u helpen om van vermoeidheid af te komen. Het is ook een heerlijke massage om gewoon even bij te komen.
 
Voetreflexmassage
Deze massage wordt gegeven vanuit het idee dat het zenuwstelsel van de mens in de voeten samenkomt. Door het masseren van bepaalde punten in de voeten worden blokkades opgeheven en kan de energie weer vrij door het lichaam stromen.
 
Hydromassage
De hydromassage wordt gegeven door stralen warm water. Net zoals in de Sundance Spa masseren deze stralen de delen van het lichaam waarop ze ingesteld staan. De massage ontspant.
 
Ayurvedische massage
Bij de ayurvedische massage wordt gebruik gemaakt van warme oliën. Door de strijkbewegingen over de rug verbetert de bloedsomloop. De balans in het lichaam herstelt zich, waardoor het lichaam zichzelf weer beter kan herstellen en u zichzelf lichamelijk en geestelijk beter voelt.
 
Facelift massage
Een faceliftmassage heeft als doel het verouderingsproces van de huid te vertragen. Na een faceliftmassage zouden er minder rimpels zichtbaar moeten zijn en is het de bedoeling dat de huid er gezonder uitziet. Daarnaast moet het doen wat de naam belooft: het gezicht liften.
 
Meer weten over de hydromassage in de Sundance Spa, of over wellnessproducten voor bij u thuis? Neem vrijblijvend contact me ons op.
 
 
Redactie Sauna & Stoom