Wellness met uw eigen Tylö sauna

Wellness met uw eigen Tylö sauna

Tuesday, 30 September, 2014
Een sauna bij u thuis. Klinkt dat goed? Nu het nieuwe seizoen weer begonnen is staan er voor veel mensen nieuwe uitdagingen voor de deur: een nieuw schoolseizoen voor de kinderen, misschien nieuw werk? In ieder geval weer een nieuwe herfst, met de eerste echte koelere, druilerige dagen. Niets zo lekker dan even lekker wegdromen in de warme sauna na zo'n dag en daarna heerlijk gaan slapen.
 
Het gemak van een Tylö sauna thuis
Zeker als u lange dagen maakt is het heerlijk om niet meer de deur uit te hoeven als u 's avonds thuiskomt. Als de kinderen op bed liggen kunt u dan samen of alleen genieten van de rust in uw eigen sauna. Dit kan een traditionele Finse sauna zijn, of een infraroodcabine. Net wat uw voorkeur heeft.
 
Buitensauna of binnensauna
Het is mogelijk om een sauna in uw tuin te plaatsen. Ten eerste staat het erg leuk, zo'n houten huisje in de tuin. Ten tweede kunt u dan, net als de Finnen, direct vanuit de sauna de frisse buitenlucht inlopen en weer goed afkoelen.
Wilt u liever binnen genieten van uw sauna? Geen probleem. Onze Tylö sauna's maken we voor u op maat, zodat u in uw eigen badkamer kunt genieten.
 
Gezondheid en de sauna
Met de verandering van het seizoen is het altijd prettig om wat beter om de gezondheid te denken. Als iedereen weer aan het werk is en op school zit is een verkoudheid zo verspreid en dat kunt u beter voor zijn. Een paar keer per week de sauna gebruiken helpt u met het opbouwen van een goede weerstand en zo kunt u die vervelende griep net te slim af zijn.
Daarnaast is het natuurlijk sowieso belangrijk om goed voor u zelf te zorgen. Zorg ervoor dat u genoeg vitaminen binnen krijgt, drink genoeg water en beweeg voldoende. Zo zorgt u ervoor dat u zich gezond en fit voelt.
 
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een sauna bij u thuis? U bent altijd welkom in onze showroom in Heerhugowaard voor persoonlijk advies en heerlijke koffie. 
 
 
Redactie Sauna & Stoom