Wellness tips voor de herfst

Wellness tips voor de herfst

Saturday, 18 October, 2014
Genieten in uw eigen spa of jacuzzi is ten eerste ontspannend en ten tweede erg gezellig. Vooral in de zomermaanden met familie en vrienden. Mist u het al en kijkt u alweer uit naar de volgende zomer? Nu de dagen langzaam langer donker zijn en het er toch echt naar uitziet dat het echt herfstweer gaat worden, is het best een goed idee om extra goed voor uzelf te zorgen én het extra gezellig te maken. Daar zijn verschillende manieren voor. Bijvoorbeeld een keer extra naar de spa of een wellnessresort.
 
Wellness en gezonde voeding
De lange donkere avonden zijn ideaal om lekker in de keuken door te brengen en om nieuwe, gezonde recepten uit te proberen. Vooral de weekenden lenen zich hiervoor. Nodig gezellig wat familie of vrienden uit en herbeleef de zomerse avonden gewoon binnen. Goed voor de ontspanning en voor de sociale contacten.
 
Wellness en beweging
Zorg ervoor dat u genoeg daglicht ziet. Werkt u de hele dag binnen? Maak dan tijdens de lunchpauze bijvoorbeeld een wandeling. Dit geeft ook de nodige ontspanning op de dag, zodat u er daarna weer fris tegenaan kunt. Ga ook een keer extra sporten in de week. Dit zorg ervoor dat u zich fit en energiek voelt. Juist als u na het werk moe thuiskomt is het aan te raden om toch nog even die rit naar de sportschool te maken, of een rondje te hardlopen. Beloon je zelf daarna door heerlijk in de sauna of de spa te gaan zitten en volledig te ontspannen.
 
Wellnessweekend voor twee
Plan een uitgebreid wellnessweekend voor uzelf en uw partner. Of boek samen met uw beste vriend of vriendin en geniet van  alle luxe en ontspanning. Als herboren thuiskomen werkt alleen maar positief. Neem alle tijd; plan bijvoorbeeld een lang weekend vrij, zodat u meerdere dagen helemaal tot rust kunt komen.
 
Kunt u er thuis geen genoeg van krijgen? Maak dan thuis uw eigen wellnessresort. Heerlijk genieten in uw eigen sauna of spa en de heerlijke geuren van Camylle door uw hele huis verspreiden. We staan altijd klaar voor persoonlijk advies.
 
 
Redactie Sauna & Stoom