Onderhoud & Service

Om u puur te laten genieten van uw sauna, jacuzzi of zwembad is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Onderhoud algemeen

Jaarlijks onderhoud van uw wellness producten kan zowel vanuit vestiging Noord als West worden geregeld.

Ik wil graag meer weten over onderhoud in het algemeen
Onderhoud algemeen

Onderhoud zwembad

Uw zwembad vraagt regelmatig onderhoud net als bijvoorbeeld uw tuin. Bij Sauna & Stoom vindt u een ruim assortiment met zwembadschepnetten, zwembadborstels en automatische bodemzuigers om uw zwembad eenvoudig schoon te houden. Wilt u graag dat uw onderhoud door ons wordt gedaan dan kan dat natuurlijk.  Hierbij heeft u diverse mogelijkheden; "zomerklaar" en/of "winterklaar" maken, jaarlijks onderhoud of vast maandelijks onderhoud, waarbij bijvoorbeeld ook de chemicalien voor u worden bijgehouden.

Ik wil graag meer weten over onderhoud zwembad
Onderhoud zwembad

Onderhoud sauna

Jaarlijks onderhoud van uw sauna is geen overbodige luxe, wij gaan er dan natuurlijk vanuit dat u de sauna regelmatig gebruikt. Professioneel gebeurt dit vaak elke 3 maanden. Denkt u bij onderhoud aan: stenencompartiment van de kachel reinigen, banken reinigen, licht opschuren, controle van besturing,  sensoren, verlichting etc. Bij gebruik van een combi-kachel is het aan te raden om regelmatig het waterreservoir te ontkalken.

Ik wil graag meer weten over onderhoud sauna
Onderhoud sauna

Onderhoud jacuzzi

Het onderhoud van uw jacuzzi kost niet veel tijd. Als u zich aan een paar simpele regels houdt heeft u er bijna geen omkijken naar. Staat er bij u zo’n luxe Sundance Spa in de tuin? Dan bent u welbekend met het reinigen van filters en het verversen van water. Is het allemaal nieuw? Dan vraagt u bij ons gewoon even de Sundance tips. Om tijd te besparen kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten.

Ik wil graag meer weten over onderhoud jacuzzi
Onderhoud jacuzzi

Onderhoud stoomcabine

De stoomgenerator is het hart van uw stoomcabine en wordt vaak vergeten. Preventief onderhoud kan de levensduur tot wel 5 maal verlengen. Het controleren, evt intensief reinigen van de zittingen en de kitranden hoort hier natuurlijk ook bij. Alsmede de verlichting, ontluchting, sluiting van de deur, besturing etc.

Ik wil graag meer weten over onderhoud stoomcabine
Onderhoud stoomcabine