Onderhoud & Service

Om u puur te laten genieten van uw sauna, jacuzzi of zwembad is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Service zwembad

Veel zaken kunt u al ondervangen door regelmatig onderhoud te (laten) doen, echter zijn er onderdelen die storingsgevoelig zijn en dan is het prettig om terug te kunnen vallen op onze service dienst. Wellicht kunnen wij het al per mail oplossen of telefonisch. Het is handig om bij een serviceverzoek uw gegevens over zwembad bij de hand te houden. Beschikt u over een telefoon met camera? Dan kunnen wij zelfs vaak "live" meekijken. Indien u graag wilt dat wij op afstand uw gehele zwembad monitioren dan kan dit ook.

Ik heb een service verzoek voor mijn zwembad
Service zwembad

Service sauna

Vaak worden wij benaderd met een verzoek om de sauna te repareren, omdat deze niet warm wordt. U begrijpt waarschijnlijk al dat wij iets meer informatie nodig hebben. De saunakachel wordt ook wel aangeduid als het hart van de sauna. Deze wordt vaak aangestuurd mbv een regelpaneel. Indien u probeert om de gegevens hiervan bij de hand te hebben, of eerst even een foto te maken, dan vhelpt u ons daar enorm mee.

Ik heb een service verzoek voor mijn sauna
Service sauna

Service stoomcabine

Storingen voorkomen door regelmatig onderhoud is natuurlijk altijd beter, maar mocht het voorkomen dat deze niet goed funtioneert, bel ons gerust, wij hebben met veel merken ervaring, Vaak ook de juiste onderdelen op voorraad. Mochten wij hier niet uitkomen dan kunnen we u in ieder geval adviseren wat te doen.

Ik heb een service verzoek voor mijn stoomcabine
Service stoomcabine

Service jacuzzi

Bij de aankoop van uw spa wilt u natuurlijk ook een goede service krijgen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het onderhoud? Kunt u dat zelf gemakkelijk doen, of is er een onderhoudscontract? En wat gebeurt er als u na verloop van tijd vragen heeft over wat dan ook? Ook na de aanschaf van uw spa staan we voor u klaar. De goedkopere Chinese spa’s hebben geen goede reputatie op dit gebied. Lees het garantiebewijs goed door. Dat voorkomt problemen. Mocht u een storing hebben in uw jacuzzi, zoals problemen met uw water, filter, temeperatuur etc. dan kunt u ons altijd contacten,

Ik heb een service verzoek voor mijn jacuzzi
Service jacuzzi