Over ons...

Via Alisun en Cleopatra

In 1989 richt Multi Relax zich op de verkoop van wellnessproducten voor de consument, beginnend met de solaria van Alisun, op dat moment marktleider op dit gebied. In 1992 is gestart met de verkoop van Total Surround infra-rood sauna's, waarna in 1995 traditionele sauna cabines volgde. De aanvulling met Cleopatra whirlpools en stoomcabines maakte het indoor wellnessassortiment compleet. Eind jaren 90 begon de consument zich meer op de tuin en daarmee outdoor-wellness te richten; hierdoor werden jacuzzi's of buiten whirlpools populair en zijn we op zoek gegaan naar een sterk en betrouwbaar merk.
Via Alisun en Cleopatra

HotSpring en Tylö..

In 1999 verkregen wij de exclusiviteit van Watkins mfg, de grootste Amerikaanse fabrikant van HotSpring Spa's. De groei van de verkoop resulteerde in de behoefte aan een sterke partner die de administratie kon voeren. Eigenaar Peter Groot benaderde een van zijn eerste klanten Rene Kroese, die inmiddels ruime ervaring had met wellness producten. Met Rene als financieel directeur en Peter in de verkoop leiden zij samen sindsdien het bedrijf. De enorme groei in de jacuzzi markt resulteerde tot meer dan 1500 tevreden HotSpring klanten. De wellnessbranche groeide en in 2003 verkregen wij de exclusiviteit voor het merk Tylö. Als marktleider in de sauna en stoomtechniek was dit de juiste aanvulling voor ons assortiment.
 
HotSpring en Tylö..

Camylle en Starline

In 2005 is ons het merk Camylle voor de nederlandse markt gegund. Camylle is uitgegroeid tot een groot en gerespecteerd merk in de wellnesswereld op het gebied van aromatherapie.
De crisis beginnend in 2007 heeft een groot effect gehad op de jacuzzi markt en was de voornaamste reden om een aanpassing in het assortiment te maken. De naam Sauna & Stoom werd ingevoerd in 2008, waarmee de verkoopstrategie gericht werd op het bedienen van de eindgebruiker met een wens voor wellness. Zwembaden werden toegevoegd aan het assortiment in 2009. De zwembad expertise is in 2013 vergroot door een overname van alle activiteiten van Van Langen Recreatie.
Camylle en Starline

Naar Sauna & Stoom en partners

Tezamen met de opening van een 2e vestiging in Drenthe en het verkrijgen van exclusiviteit voor het merk Sundance Spa's in de Benelux, ontstond een basis voor een goede dekking om onze klanten te ondersteunen. De 3 webshops gericht op wellness producten: jacuzzi-producten.nl, sauna-producten.nl en zwembad-producten.nl zijn in 2015 toegevoegd aan Sauna & Stoom waarmee de klant snel bediend kan worden. Ontzorgen van de klant is de belangrijkste visie geworden, door samen te werken met partners die bij ons passen kunnen we dit nog beter waarmaken.
Naar Sauna & Stoom en partners

Sundance®

De Jaccuzzi® / Sundance® groep heeft Sauna & Stoom gekozen als de partner om het merk Sundance® Spas (marktleider in acryl baden en grondlegger van de hydromassage) exclusief voor de Benelux te verdelen.
Sundance®

Bossini showers

Bossini, een toonaangevend badkamer merk uit Italië heeft samen met Sauna & stoom een overeenkomst bereikt om de nederlandse badkamermarkt te beleveren met hoogwaardige experience showers.
Bossini showers