Feel Good Partners

Rosemarie

Speerpunten van de filosofie van Rose Marie zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid, waarmee ze perfect passen binnen het concept van Sauna & Stoom. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering geeft zij de klanten het vertrouwen dat nodig is in deze branche.
  • Kwaliteit en Klantvriendelijkheid
  • Jarenlange ervaring in huidverzoring- en verbetering
  • Extra locatie voor verzorging in Heerhugowaard
  • Winnaar van de Beauty Award Nederland
  • Biedt net die extra glans die de klant verdient
Meer informatie over Rosemarie
Rosemarie

Special Glass

Veel mensen denken bij glas aan een ruit in de voordeur of kozijn. SpecialGlass gaat verder, ... veel verder.  Elk project is voor hen een “special”. Dat maakt de samenwerking met hen, als Feel Good partners, dan ook echt speciaal. Vele wellnessoplossingen hebben zij reeds voor ons uitgedacht en uitgevoerd. Dit kan een totale Sauna & Stoom Wellnessoplossing zijn, een privacyscherm in de tuin bij een HotSpring, zwembadbeveiligingen etc. SpecialGlass is een onderdeel van de Alutherm groep. Door hun jarenlange ervaring in de wereld van het glas is dit de juiste partner voor onze groep, kijk verder op hun eigen pagina binnen deze website.
 
Meer informatie over Special Glass
Special Glass

Wellnessdesign by RON

Vrije tijd is luxe. Waardevol zijn de uren die men aan zichzelf kan besteden. Weg van het alledaagse. Lichaam en geest in balans brengen. Gezondheid regenereren betekent genieten van de mooie dingen van het leven en nieuwe kracht opdoen. Warmte ervaren, koude beleven. Met een ontspanningsprogramma in een privé Spa. Uniek, en persoonlijk, ontworpen en samengesteld uit speciale materialen. Gun uzelf die luxe en laat een ruimte ontwerpen waar u echt kunt ontspannen in een heerlijke rustgevende ambiance. Ron Stappenbelt is ECHT een “Feel Good” partner.
 
Meer informatie over Wellnessdesign by RON
Wellnessdesign by RON

Wellness-tuin by John Koomen

John Koomen Tuinontwerp en Advies is thuis in kleine èn grootschalige projecten. Hiermee is een perfecte aansluiting gevonden bij de wellness projecten van Sauna & Stoom. John maakt de tuin tot een wellness-tuin. Hij daagt daarom zeker ook ons uit als partner, en luistert goed naar de klant. Geef uw tuin en het groen de aandacht die zij verdienen. Zoals John zegt; "de aarde hebben we maar in bruikleen. Laten we daar dus zuinig op zijn."
Blader eens door onze portfolio en kijk welke wellness-projecten er samen gerealiseerd zijn.
 
Meer informatie over Wellness-tuin by John Koomen
Wellness-tuin by John Koomen

Silex Meubelmakerij

Een zeer welkome aanvulling op onze Feel Good partners is Silex Meubelmakerij, gerund door eigenaar Mettijn Steen. Mettijn heeft jarenlange ervaring in de meubelmakerij en heeft daarnaast 3 jaar lang sauna's  op maat gemaakt. Dit gaf voor ons als Sauna en Stoom de doorslag om met Mettijn samen te werken.
Momenteel wordt er hard gewerkt om de productie-locatie te Balloo per 1 mei aan te vullen met een wellness showroom, waar de producten van Sauna & Stoom en de meubels van Mettijn tot zijn recht komen.
 
Meer informatie over Silex Meubelmakerij
Silex Meubelmakerij