Feel Good Partners

Wellnessdesign by RON

Vrije tijd is luxe. Waardevol zijn de uren die men aan zichzelf kan besteden. Weg van het alledaagse. Lichaam en geest in balans brengen. Gezondheid regenereren betekent genieten van de mooie dingen van het leven en nieuwe kracht opdoen. Warmte ervaren, koude beleven. Met een ontspanningsprogramma in een privé Spa. Uniek, en persoonlijk, ontworpen en samengesteld uit speciale materialen. Gun uzelf die luxe en laat een ruimte ontwerpen waar u echt kunt ontspannen in een heerlijke rustgevende ambiance. Ron Stappenbelt is ECHT een “Feel Good” partner.
 
Meer informatie over Wellnessdesign by RON
Wellnessdesign by RON

Hetki

Hetki-sauna’s ontstaan midden in de Finse natuur – uit dichtvezelige stammen, zoals we het hebben geleerd van onze voorvaderen. Uw sauna wordt met zorg gemaakt door Finse saunameesters en kant-en-klaar naar uw tuin gebracht.
Het leven wordt alsmaar drukker. In de warmte van de sauna vergeet je de drukte. Een echte Finse blokhutsauna biedt saunagenot op zijn best. Maak kennis met de Hetki-sauna!

Meer informatie over Hetki

Silex Meubelmakerij

Een zeer welkome aanvulling op onze Feel Good partners is Silex Meubelmakerij, gerund door eigenaar Mettijn Steen. Mettijn heeft jarenlange ervaring in de meubelmakerij en heeft daarnaast 3 jaar lang sauna's  op maat gemaakt. Dit gaf voor ons als Sauna en Stoom de doorslag om met Mettijn samen te werken.
Momenteel wordt er hard gewerkt om de productie-locatie te Balloo per 1 mei aan te vullen met een wellness showroom, waar de producten van Sauna & Stoom en de meubels van Mettijn tot zijn recht komen.
 
Meer informatie over Silex Meubelmakerij
Silex Meubelmakerij