Impression collectie

Bekijk onze diverse modellen
Voor het gehele assortiment bezoek onze showroom

Overzicht
 • Impression sauna-lijn

  Impression sauna-lijn

  Tijd voor uzelf, een persoonlijke oase. Onze exclusieve saunaruimtes hebben Tylö wereldwijd tot een begrip gemaakt bij saunaliefhebbers. Beloon uzelf meteen saunaruimte als u uw badkamer (ver) bouwt. Ruimte is vaak geen probleem; u hebt maar een paar vierkante meter nodig. U hebt de keus uit vele verschillende modellen en verschillende groottes en uitvoeringen. En als u op zoek bent naar speciale afmetingen of een ander design, helpen onze vaardige medewerkers u graag.

  Bekijk ons assortiment badkamer sauna's van Tylö

   
 • Impression stoom-lijn

  Impression stoom-lijn

  De stoomdouches i170 en i130 van Tylö zijn een wellness-ervaring met stoombad en douche. De stoomdouches passen met hun Scandinavische en distinctieve vormgeving uitstekend in de moderne badkamer. Beide stoomdouches zijn flexibele oplossingen die eenvoudig in de bestaande situatie kunnen worden geplaatst. Dankzij de compacte buitenmaten zijn de douches zeer geschikt voor kleine tot middelgrote badkamers en voor mensen die graag samen van het baden genieten.

  Bekijk ons assortiment badkamer stoomcabines van Tylö

   
 • Bossini douche-lijn

  Bossini douche-lijn

  Een grote verscheidenheid van douchekoppen voor verfijnde en exclusieve omgeving. Ons assortiment bestaat uit milieuvriendelijke componenten die u in staat stellen om aanzienlijke waterbesparing te verkrijgen en tegelijkertijd de functionaliteit en welzijn behouden. De Bossini douchekoppen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten : cascade , regen met horizontale of verticale wand gemonteerde arm , (inbouw) plafondmontage met kleurentherapie functie met RGB LED's , body jets douchekoppen.

  Bekijk ons assortiment Bossini douche mogelijkheden